Χανιά | Συνάντηση φορέων με θεσμούς Υιοθεσίας – Αναδοχής στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων

Στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ του  Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και των Δ/νσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων που εμπλέκονται  με κάθε τρόπο,  με τους θεσμούς   Υιοθεσίας- Αναδοχής (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμων, Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνικές Υπηρεσίες Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, κ.α.).

Το δελτίο τύπου του Παραρτήματος Παιδιών και Νέων Χανίων αναφέρει:

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21-02-2023

στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων , με στόχο την ενημέρωση και δημιουργία δικτύου των φορέων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα  στην εφαρμογή των θεσμών (ιδίως της αναδοχής) και με σκοπό την προώθηση τους  και κατ΄ επέκταση την μη ιδρυματοποίηση ανηλίκων που διαβιούν σε δύσκολες, ευάλωτες συνθήκες αλλά και την αποϊδρυματοποίηση ανηλίκων που μεγαλώνουν ήδη σε  ιδρυματικές δομές.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε με την υποστήριξη τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Καμπουράκης Λάμπρος , ο Β’ Αντιπόεδρος του ΚΚΠΠΚ κ. Κουκλάκης Γεώργιος, καθώς και η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και Υπεύθυνη του θεσμού Αναδοχής-Υιοθεσίας του ΚΚΠΠΚ, κα Τσικνάκη Ελένη».

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συνάντηση| Συνάντηση φορέων με θεσμούς Υιοθεσίας – Αναδοχής στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Συνάντηση, Υιοθεσίας – Αναδοχής, Παράρτημα Προστασίας Παιδιών, Νέων Χανίων,chania | synantisi, yiothesias – anadochis, parartima prostasias paidion, neon chanion