Χανιά | Ξύπνησε από την καταστολή ο νεαρός τραυματίας από το τροχαίο στο Κάτω Δαράτσο

Αισιόδοξα είναι τα νεότερα για την υγεία του που τράκαρε πριν από μια βδομάδα με μηχανή στο Κάτω Δαράτσο.

Η βελτιωμένη κατάσταση που παρουσίαζε το προηγούμενο διάστημα η κατάσταση της υγείας του, παρακίνησαν τους γιατρούς να επιχειρήσουν την διακοπή της καταστολής, κάτι που έγινε με επιτυχία και ξύπνησε.

Ο νεαρός έχει αποσωληνωθεί και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση εντός της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ το πρωί αναμένεται να γίνουν εκ νέου εξετάσεις από νευροχειρούργους

για την μετέπειτα εξέλιξη της νοσηλείας του.

Θυμίζουμε το περιστατικό που συνέβη αργά το βράδυ της 24ης Μαρτίου, όπου είχε συγκρουστεί μηχανή με ΙΧ αυτοκίνητο στο Κάτω Δαράτσο, στην παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο νεαροί, ηλικίας 21 και 30 ετών που επέβαιναν στο δίκυκλο.

Στο σημείο είχε μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε σοβαρά τραυματισμένους στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύτηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο έτερος νεαρός αναβάτης της μηχανής νοσηλευόταν στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, απ’ όπου έχει πάρει και εξιτήριο ενώ και η δική του κατάσταση παρουσιάζει βελτίωση.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα