Δήμητρα Κατσαφάδου: Διαψεύδεται η είδηση για σύλληψη στενής της συνεργάτιδας

Ανατροπή στα ρεπορτάζ που ήθελαν από το πρωί της Παρασκευής να έχει συλληφθεί στενή συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου για τη ληστεία στο κατάστημά της (δείτε ΕΔΩ). Η εταιρία La vie en rose με ανάρτησή της στο Instagram, διέψευσε την είδηση:

«Η είδηση είναι ψευδής. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε συνεργάτη μας αλλά ούτε και των ενόχων για τη ληστεία στο μαγαζί μας» τονίζεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως

της δημοσιότητας, όχι μόνο οργάνωσε αλλά και συμμετείχε στην κλοπή. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα πως υπήρξε συμμετοχή της σε άλλες κλοπές και έτσι έφτασε η αστυνομία στα ίχνη της.

Δείτε αναλυτικά:

Η πρώτη διάρρηξη έγινε στο τέλος Αυγούστου στο μαγαζί της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι. Η ίδια είχε μιλήσει για το συμβάν μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram και παράλληλα ανέβασε βίντεο με τους κλέφτες.

Οι κακοποιοί έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος και άρχισαν να βάζουν τις κρέμες της μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

«Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Στόχος διαρρηκτών έγινε για δεύτερη φορά στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όπως φαινόταν σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram, οι ληστές έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος για να μπουκάρουν μέσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMITRA KATSAFADOU (@katsafadou)

ieidiseis.gr

The post Δήμητρα Κατσαφάδου: Διαψεύδεται η είδηση για σύλληψη στενής της συνεργάτιδας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα