Εύκολα muffins χωρίς μίξερ

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και εύκολα muffins με σταγόνες σοκολάτας χωρίς μίξερ! Ιδανικό σνακ για το γραφείο, το σχολείο αλλά και για να συνοδέψετε τον καφέ σας!

Συστατικά

3 αυγά, μεσαία100 γρ. γάλα πλήρες120 γρ. βούτυρο, λιωμένο, σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη50 γρ. καστανή ζάχαρηξύσμα πορτοκαλιού, από ½ πορτοκάλι1 πρέζα αλάτι300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.1 κ.σ.
μπέικιν πάουντερ200 γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος

Μέθοδος Εκτέλεσης

-Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα.-Τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια για μάφινς ή κομμάτια λαδόκολλας σε μία φόρμα για μάφιν 12 θέσεων.-Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, το βούτυρο, την κρυσταλλική ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.-Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και 150 γρ. σταγόνες κουβερτούρας, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.-Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και το μοιράζουμε στις θήκες των μάφινς.-Πασπαλίζουμε με τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας.-Μεταφέρουμε τη φόρμα στον φούρνο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά στην πάνω σχάρα.-Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε.akispetretzikis.com

The post Εύκολα muffins χωρίς μίξερ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύκολα,efkola