«Στο κόκκινο» η επικινδυνότητα: Έπεσαν δέντρα σε δρόμους των Χανίων λόγω του αέρα – Σε ετοιμότητα Δήμος και Πυροσβεστική | Photos

Επικίνδυνοι είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα Χανιά, καθώς έριξαν δέντρα στη μέση δρόμων της πόλης και προκάλεσαν ζημιές κατά τόπους.

Ένα δέντρο έπεσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην οδό Σελίνου, με τα συνεργεία του Δήμου να σπεύδουν για τον καθαρισμό της περιοχής και την απομάκρυνση του δέντρου.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι πολίτες και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τσουπάκης: «Ευτυχώς που δεν περνούσε κανείς» – Έπεσε κλαδί στην διάβαση πεζών στα Δικαστήρια

Κλαδιά δέντρων έπεσαν

και στην οδό Κώστα Ηλιάκη, αλλά και στα Δικαστήρια. Στην περιοχή των Δικαστηρίων η λεύκα που υπάρχει έσπασε, με αποτέλεσμα κλαδιά να πέσουν πάνω στην διάβαση των πεζών και από καθαρή τύχη να μην θρηνούμε θύματα.

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας Μιχάλη Τσουπάκη, έγινε γνωστό ότι οι υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός:«Σήμερα λόγω των έντονων ανέμων παρατηρήθηκαν κάποια κλαδιά που έγειραν και είναι επικίνδυνα. Η υπηρεσία με τον εργολάβο ανταποκρίνεται και είμαστε σε ετοιμότητα. Σε συνεργασία και με την πυροσβεστική προσπαθούμε να συνδράμουμε όπου χρειαστεί. Η υπηρεσία έχει προβεί σε κλαδέματα για να προλάβει τέτοιες καταστάσεις. Στη διάβαση των Δικαστηρίων παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα από το κλαδί της λεύκας που έπεσε. Ευτυχώς δεν περνούσε κανείς».

Δείτε φωτογραφίες από την Σελίνου και τα Δικαστήρια:

zarpanews.gr

The post «Στο κόκκινο» η επικινδυνότητα: Έπεσαν δέντρα σε δρόμους των Χανίων λόγω του αέρα – Σε ετοιμότητα Δήμος και Πυροσβεστική | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα