Επική «κωλοτούμπα» του Άρη Πορτοσάλτε: «Ανακαλώ όσα είπα για τον νόμο Παρασκευόπουλου στην αποφυλάκιση Λιγνάδη»

Τα… γυρνάει ο γνωστός δημοσιογράφος, αν και επέμενε ότι έχει δίκιο!

Δεν μάς εξέπληξε και σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος! Σε στροφή 180 μοιρών προχώρησε για άλλη μία φορά, ο Άρης Πορτοσάλτε, καθώς πήρε πίσω όσα είπε για την αποφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τα «γύρισε» χωρίς ενοχές και πάλι ο Πορτοσάλτε! «Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος που να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων», παραδέχθηκε ο Άρης

Πορτοσάλτε. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών -χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό- για τον βιασμό δύο ανηλίκων, ωστόσο, αποφυλακίστηκε μόλις μία μέρα μετά τη δικαστική απόφαση, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του.

Η επίμαχη σημερινή δήλωση περί… εκ παραδρομής!

«Με αφορμή την συζήτηση για την υπόθεση Λιγνάδη στην εκπομπή στις 14 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Εκ παραδρομής έκανα αναφορά στο νόμο Παρασκευόπουλου και ανακαλώ αυτή την αναφορά μου. Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος που να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων. Μόνο για την υπό όρων αποφυλάκιση κρατουμένων. Κάτι το οποίο δεν αφορά την υπόθεση Λιγνάδη», είπε χαρακτηριστικά.

Καιρό έπρεπε να το είχε κάνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, να απειλεί με μηνύσεις όσους μιλούν ψευδώς για «νόμο Παρασκευόπουλου». Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα σήμερα με τον Αρη Πορτοσάλτε που έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη pic.twitter.com/Mnz5nK415I

— e-tetRadio.gr (@tetRadio) July 28, 2022

newsbreak.gr

The post Επική «κωλοτούμπα» του Άρη Πορτοσάλτε: «Ανακαλώ όσα είπα για τον νόμο Παρασκευόπουλου στην αποφυλάκιση Λιγνάδη» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα