«Εργοτάξιο» η Νέα Χώρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Μονής Γωνιάς και στο παρκάκι Σελίνου και Χάου | Photos

Έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί της Παρασκευής τα συνεργεία του εργολάβου στην οδό Μονής Γωνιάς, στη Νέα Χώρα. Το έργο περιλαμβάνει διαπλατύνσεις πεζοδρομίων, ποδηλατοδρόμους, πάρκα τσέπης, νέες φυτεύσεις, φωτισμό και αστικό εξοπλισμό,  από την οδό Κισάμου μέχρι την οδό Σελίνου στη Νέα Χώρα.

Το έργο έχει συμβασιοποιηθεί στα 770.000 ευρώ και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το «Πράσινο

Ταμείο» όπως επισημάνθηκε κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Χανίων και αναδόχου εργολάβου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παράλληλα,  ξεκινούν οι εργασίες αναδιαμόρφωσης στο Πάρκο επί τη συμβολή των οδών Σελίνου και Χάου | Photosστη Νέα χώρα, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν ανακατασκευή των υφιστάμενων πεζοδρομίων και επίστρωση στην οδό Σαμουήλ Χάου, στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση χώρων καταφυγής πληθυσμού».

Στο πλαίσιο του ανωτέρω έργου, θα γίνει παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και επιβάλλεται απαγόρευση της στάθμευσης επί της συγκεκριμένης οδού (Σ.Χάου), στο τμήμα της από την οδό Σελίνου έως και την οδό Παλαιολόγου, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Η απαγόρευση και ρύθμιση κυκλοφορίας θα ισχύει από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, οπότε και θα ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα ενός (1) μήνα

zarpanews.gr

The post «Εργοτάξιο» η Νέα Χώρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Μονής Γωνιάς και στο παρκάκι Σελίνου και Χάου | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα