Ερωτοτροπούσε με τη σύντροφό του σε τουαλέτες κλαμπ, τους διέκοψε η καθαρίστρια και την πλάκωσε στις μπουνιές

Με μπουνιές χτύπησε την καθαρίστρια ενός κλαμπ στο Κουίσλαντ της Αυστραλίας ένας θαμώνας επειδή τον διέκοψε την ώρα που ερωτοτροπούσε στις τουαλέτες με τη σύντροφό του. Ειδικότερα, ο 29χρονος πρώην τεχνικός του στρατού, Billy Dean Fallon, είχε πάει να διασκεδάσει με τη σύντροφό του στο Nightjar και βρέθηκαν κάποια στιγμή σε… στενή επαφή στην τουαλέτα του κλαμπ.

Το ειδεχθές περιστατικό συνέβη, όπως αναμεταδίδει η New York Post, τον περασμένο Νοέμβριο και ο Fallon παραδέχθηκε ότι χτύπησε την καθαρίστρια

κατά τη διάρκεια της δίκης που διεξήχθη σήμερα.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας, που προβλήθηκαν στη δικαστική αίθουσα, δείχνουν τον Fallon να γρονθοκοπεί επανειλημμένα την καθαρίστρια η οποία προηγουμένως χτυπούσε την πόρτα της τουαλέτας για κάποια λεπτά. Η γυναίκα καταλήγει στον τοίχο σε άσχημη κατάσταση και ο νταής συνεχίζει να τη χτυπάει ενώ εκείνη πέφτει στο πάτωμα.

Man getting ‘intimate’ with partner in nightclub stall attacks cleaner who interrupted them https://t.co/oYrmovZouI pic.twitter.com/jeEkHeldPj

New York Post (@nypost) November 7, 2022

Στη συνέχεια μια ξανθιά γυναίκα με πράσινο φόρεμα βγαίνει «αναστατωμένη» από την τουαλέτα.

«Ήταν σε μια προσωπική ερωτική στιγμή με τη σύντροφό του όταν κάποιος άρχισε να χτυπάει την πόρτα της τουαλέτας. Έδρασε παρορμητικά αλλά και προστατευτικά καθώς νόμιζε ότι προστάτευε τον εαυτό του και τη σύντροφό του» υποστήριξε ο δικηγόρος του, Angus Edwards.

Η καθαρίστρια έσπασε τη μύτη της από την επίθεση ενώ ο Fallon καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και διατάχθηκε να αποζημιώσει τη γυναίκα με 1.500 δολάρια.

newsbeast.gr

The post Ερωτοτροπούσε με τη σύντροφό του σε τουαλέτες κλαμπ, τους διέκοψε η καθαρίστρια και την πλάκωσε στις μπουνιές appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα