Έσκασε η βόμβα στον ΝΟΧ – Έκπτωτες όλες οι διοικήσεις από το 2015 μέχρι σήμερα | Δείτε την απόφαση

| Δείτε

Πραγματικότητα έγινε την Τετάρτη, με την έκδοση της σχετικής απόφασης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η προαναγγελθείσα έκπτωση από το αξίωμά τους όλων των μελών των διοικήσεων του ΝΟΧ από το 2015 μέχρι και σήμερα. 

Η ΓΓΑ εξέδωσε διαπιστωτική πράξη με την οποία εκπίπτουν αναδρομικά από τα αξιώματά τους όλοι όσοι διετέλεσαν και διατελούσαν μέχρι σήμερα μέλη της διοίκησης του ΝΟΧ

και εξελέγησαν στις εκλογές του 2015, του 2018 και του 2021.

Το έγγραφο αναρτήθηκε στη Διαύγεια και αναφέρει:

“Διαπιστώνουμε την έκπτωση του κ. Σπυρίδωνα Μαραγκουδάκη από την ιδιότητα του μέλους του σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Χανίων» και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού, καθώς και όλων των μελών των εκλεγέντων Διοικητικών Συμβουλίων, αναδρομικά, που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες των ετών 2015, 2018 και 2021 ως υπαιτίων για τη μη εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 9, του άρθρου 3, του Ν.2725/1999.

Η έκπτωση γίνεται σε εκτέλεση της υπ’ αριθ. 1347/2022 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.”

Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο κ. Μαραγκουδάκης είχε κώλυμα συμμετοχής στο ΔΣ του ΝΟΧ αλλά και να είναι απλό μέλος του σωματείου από το 2014, αλλά οι διοικήσεις του ΝΟΧ δεν είχαν προβεί, όπως υποχρεούνταν, στην έκπτωσή του από μέλος, όπως αναφέρει το έγγραφο.

Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει ο Αλέξανδρος Δεληογλάνης (ΕΔΩ), ο οποίος είχε επισημάνει ότι μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού Εφετείου Αθηνών, στο οποίο είχε προσφύγει, η ΓΓΑ ήταν υποχρεωμένη να εκδώσει αυτή την πράξη και πράγματι, το έγγραφο αναφέρει ότι εκδίδεται σε εκτέλεση της δικαστικής απόφασης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ΝΟΧ από την Τετάρτη δεν έχει διοίκηση (νομικά, με την απόφαση αυτή, δεν έχει από το… 2015) και αναμένονται με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα.

Η απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

Δείτε την απόφαση:

The post Έσκασε η βόμβα στον ΝΟΧ – Έκπτωτες όλες οι διοικήσεις από το 2015 μέχρι σήμερα | Δείτε την απόφαση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα