Φρικιαστικό έγκλημα στο Τέξας: Αποκεφάλισε την σύζυγό του – Είχαν παντρευτεί πριν από 4 μήνες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αρχές σε μια πόλη του Τέξας, όταν αντίκρισαν το αποκεφαλισμένο πτώμα μιας 21χρονης.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Γουόλερ, Τρόι Γκίντρι, το τοπικό αστυνομικό τμήμα ειδοποιήθηκε για ένα «πιθανό νεκρό άτομο» γύρω στις 16:18 τοπική ώρα την Τετάρτη. Το πτώμα της 21χρονης γυναίκας βρέθηκε αργότερα σε μια κατοικία πίσω από ένα σπίτι, σύμφωνα με τον σερίφη. Είχε αποκεφαλιστεί.

Τα στοιχεία του θύματος έγιναν γνωστά από την οικογένειά της. Πρόκειται για την Άντζι Ντιάζ. Όσο για τον δράστη, είναι ο εδώ και 4 μήνες σύζυγός της,

ο 21χρονος Τζάρεντ Τζέιμς Ντίσκους, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την ενοχή του κατά την ανάκριση.

Με κουζινομάχαιρο αποκεφάλισε την σύζυγό του
Περιγράφοντας την «φρικιαστική στιγμή», ο σερίφης είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα «τμήμα ενός σώματος, διαμελισμένο και μια κατοικία που ήταν γεμάτη με αίματα».

Σημείωσε επίσης ότι ο Ντίσκους βρισκόταν στο σπίτι όταν έφτασε η αστυνομία και συνελήφθη επί τόπου ενώ πρόσθεσε πως ο πατέρας του ήταν αυτός που «κάλεσε αμέσως» την αστυνομία μόλις είδε το πτώμα της Άντζι. Το όπλο πιθανολογείται πως ήταν ένα κουζινομάχαιρο. Αποκάλυψε επίσης πως «όλα τα μέρη και τα κομμάτια του ανακτήθηκαν και κατατέθησαν ως αποδεικτικά στοιχεία».

Η αστυνομία είχε κληθεί ξανά στο παρελθόν στο σπίτι αυτό, δήλωσε ο Γκίντρι, ωστόσο «δεν συγκρινόταν με αυτό το αποτέλεσμα και σε αυτό το επίπεδο βίας». Μοιράστηκε επίσης πως η Άντζι, η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος σε ένα κοντινό κατάστημα και ο δράστης ζούσαν μαζί πίσω από την κατοικία των γονιών του 21χρονου.

Πρόσθεσε πως προτού ο πατέρας του Ντίσκους καλέσει την αστυνομία, ο 21χρονος φέρεται να «έφυγε από το σπίτι του, μπήκε στην κατοικία των γονιών του, γεγονός που τους έκανε να αναρωτηθούν πού βρισκόταν το θύμα. Πήγαν πίσω τότε και την βρήκαν». Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το κίνητρο.

Ένας γείτονας δήλωσε στο ABC 13 πως ο Ντίσκους φέρεται να έκανε ανησυχητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ημέρες πριν από το φονικό. Παρόλα αυτά, ο γείτονας δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη.

«Δεν ήταν ποτέ ο τρελός. Ποτέ δεν ήταν ο τύπος που θα έκανε κάτι βίαιο. Προστάτευε αυτούς που αγαπούσε και νοιαζόταν για αυτούς» δήλωσε.

Τι λέει ο δικαστής που τους πάντρεψε πριν από 4 μήνες

Ο δικαστής της κομητείας Γουόλερ, Τρέι Ντάχον, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook πως τέλεσε τη γαμήλια τελετή του ζευγαριού τον Οκτώβριο.

«Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς έχετε ακούσει για ένα περιστατικό χθες στην περιοχή Oak Hollow της κομητείας Waller, όπου ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του» έγραψε και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι που πάντρεψα τον Οκτώβριο του 2022.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου που πέρασα μαζί τους, ήταν ένα πολύ ωραίο νεαρό ζευγάρι. Όπως και πολλοί από εσάς, είμαι πολύ λυπημένος και σοκαρισμένος από την είδηση αυτού του τραγικού γεγονότος και οι προσευχές μου είναι με όλες τις οικογένειές τους»

iefimerida.gr

The post Φρικιαστικό έγκλημα στο Τέξας: Αποκεφάλισε την σύζυγό του – Είχαν παντρευτεί πριν από 4 μήνες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα