Γιάννης Σκαφτούρος: «Όλα είναι αλήθεια» – Τα πρώτα λόγια της κόρης του μετά τη δολοφονία του πατέρα της

Ο Γιάννης Σκαφτούρος το πρωί της Δευτέρας 25/4 βρέθηκε νεκρός μέσα στο εξοχικό του σπίτι στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας.

Ο γνωστός άνθρωπος της νύχτας, πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν για πολλές “βαριές” υποθέσεις, μεταξύ αυτών και για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, με τους τουλάχιστον τρεις δράστες, να επεμβαίνουν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, και να “γαζώνουν” τον 55χρονο με Καλάσνικοφ και στη συνέχεια να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η μαφιόζικη εκτέλεση είχε και τραυματίες, καθώς η κόρη του 55χρονου, τραυματίστηκε ελαφριά στα πόδια, ενώ και ο κολλητός του φίλος Χρήστος Μπασόπουλος. Μάλιστα, και αυτός έβγαλε όπλο και κυνήγησε για αρκετή ώρα τους δράστες.

Λίγες ώρες αργότερα, μία από τις κόρες του, Γιάννη Σκαφτούρου, η Κατερίνα, μέσα από κάποια insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε τα όσα βίωσε, ενώ παραμένει σοκαρισμένη. Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το flash.gr καθώς ο λογαριασμός της νεαρής κοπέλας είναι ιδιωτικός. «Εγώ είμαι καλά, η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε, είναι όλα αλήθεια, μην μας ενοχλείτε, ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.



tlife.gr

The post Γιάννης Σκαφτούρος: «Όλα είναι αλήθεια» – Τα πρώτα λόγια της κόρης του μετά τη δολοφονία του πατέρα της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα