Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Παραδόθηκε ο συζυκοκτόνος της 48χρονης που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Μετά από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ της αστυνομίας και του 54χρονου δράστη, ο τελευταίος πείστηκε να παραδοθεί, συνελήφθη και μεταφέρεται στο Αστυνομικό Ιεράπετρας – Είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει – Πρόκειται για 13η γυναικοκτονία από τις αρχές του χρόνου.

Συνελήφθη ο 54χρονος δράστης από την Περιστερά της Ιεράπετρας, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, δολοφόνησε άγρια με τη χρήση μαχαιριού την 48χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε έναν

γκρεμό στη θάλασσα, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Μετά από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ της αστυνομίας και του 54χρονου δράστη, ο τελευταίος πείστηκε να παραδοθεί, συνελήφθη και μεταφέρεται στο Αστυνομικό Ιεράπετρας, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει το neakriti.gr, ο δράστης κατά τις διαπραγματεύσεις δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Κατά τις διαπραγματεύσεις της αστυνομίας, μάλιστα, επιστρατεύτηκε και ο γιος του, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του. Στην περιοχή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρο και η Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρισκόταν σκάφος του Λιμενικού.

neakriti.gr

The post Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Παραδόθηκε ο συζυκοκτόνος της 48χρονης που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Κρήτη, Παραδόθηκε, 48χρονης,gynaikoktonia, kriti, paradothike, 48chronis