iPhone 14: Πότε βγαίνει στην Ελλάδα

Μια διαδικτυακή εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση με σκοπό την παρουσίαση του νέου iPhone4 καθώς και άλλων πολυαναμενόμενων προϊόντων, έχει διοργανώσει για σήμερα ο τεχνολογικός κολοσσός Apple.

Το σημερινό Apple Event, που είναι γνωστό και με την ονομασία «Far Out» θα είναι προσβάσιμο από όλους τους καταναλωτές, οι οποίοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν από κάθε γωνιά του κόσμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter,

το Apple Event πρόκειται να λάβει χώρα σήμερα, στις 8 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Στην Ελλάδα ενδέχεται να δούμε τα νέα προϊόντα της Apple στα καταστήματα τις επόμενες εβδομάδες, προς τα τέλη του μήνα ή αρχές Οκτωβρίου.

Today is the day! Who’s ready for the iPhone 14? #AppleEvent pic.twitter.com/Sf8c5pJVNs

Apple Hub (@theapplehub) September 7, 2022

Apple Event – Πού και πώς θα το δείτε
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Apple Event μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple πατώντας εδώ κατά την ώρα έναρξης.

Ωστόσο, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω YouTube, καθώς η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει το σύνδεσμο του βίντεο, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες, σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 Το νέο iPhone 14

Ο σταρ της βραδιάς θα είναι φυσικά το πολυαναμενόμενο iPhone 14 με οθόνη 6,1 ίντσες, καθώς και το σαφώς μεγαλύτερο «αδερφάκι» του, το iPhone 14 «Max», του οποίου η οθόνη είναι στις 6,7 ίντσες. Και τα δύο αυτά μοντέλα θα περιλαμβάνουν μία ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του ήδη υπάρχοντος τσιπ A15, αναβαθμισμένη μπαταρία και μπροστινή κάμερα.

Ταυτόχρονα, αναμένεται και η παρουσίαση των νέων iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, τα οποία θα γνωρίσουν σημαντική αναβάθμιση στο design, τον επεξεργαστή και την κάμερα, ενώ αναμένεται να είναι και ακριβότερα σε σχέση με τα βασικά μοντέλα.

Επίσης, περιμένουμε να δούμε και την επόμενη γενιά των ρολογιών της εταιρείας, την Apple Watch Series 8, η οποία εκτιμάται πως θα παραμείνει παρόμοια, αλλά με αναβαθμισμένη οθόνη και κάποιες επιπλέον λειτουργίες, όπως είναι η μέτρηση της θερμοκρασίας του χρήστη.

Ένα ακόμα πολυσυζητημένο προϊόν είναι το Apple Watch «Pro», μια πιο πολυτελής έκδοση των έξυπνων ρολογιών της εταιρείας, που θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και ανθεκτικότητα, καθώς και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά για τους λάτρεις της άθλησης.

Άλλα προϊόντα που φημολογείται ότι θα δούμε περιλαμβάνει ένα νέο ρολόι νέας γενιάς, το Apple Watch SE 2, την αναβαθμισμένη έκδοση των AirPods Pro, ή ακόμα και κάποιο καινούριο iPad Pro με το νέο μικροτσίπ M2.

ieidiseis.gr

The post iPhone 14: Πότε βγαίνει στην Ελλάδα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Phone 14, Πότε, Ελλάδα,Phone 14, pote, ellada