ΗΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός κρατουμένου στις φυλακές – Προσοχή σκληρές εικόνες

Σάλος στις ΗΠΑ από βίντεο-σοκ που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός κρατουμένου. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φυλακών της Τζόρτζια φαίνονται φρουροί να γρονθοκοπούν με μανία έναν μαύρο κρατούμενο – ο οποίος, μάλιστα, στη συνέχεια, κατηγορήθηκε για επίθεση εναντίον τους.

Το βίντεο δείχνει τους φρουρούς της κομητείας Κάμντεν να αρπάζουν τον Τζάρετ Χομπς, 41 ετών, ο οποίος είναι κρατούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Ο πρώτος πιάνει τον Χομπς γύρω από το πρόσωπο και τον λαιμό, ενώ την ίδια στιγμή τουλάχιστον

άλλοι τρεις τον βοηθούν για να τον ακινητοποιήσει — με έναν από τους δεσμοφύλακες να ρίχνει περίπου 20 γροθιές στο κεφάλι του Χομπς, ακόμη και όταν είναι πλέον ανήμπορος να αντιδράσει. Τουλάχιστον άλλοι δύο, του ρίχνουν επίσης μπουνιές στην αρχή του επεισοδίου.

Ένα δεύτερο βίντεο από μια κάμερα έξω από το κελί δείχνει δεσμοφύλακες να σέρνουν τον Χομπς μέσα από την ανοιχτή πόρτα και να τον πετούν σε έναν τοίχο.

Ο δικηγόρος του Χομπς Χάρι Ντάνιελς είπε ότι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις για «ανελέητο» ξυλοδαρμό του κρατουμένου.

«Πρόκειται για έναν άγριο ξυλοδαρμό, μια βάναυση επίθεση», είπε ο Ντάνιελς, λέγοντας ότι ο πελάτης του «δέχθηκε επίθεση, γρονθοκοπήθηκε πολλές φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, γονάτισε στο κεφάλι του και σύρθηκε έξω από το κελί του».

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάμντεν Τζιμ Πρόκτορ ανέφερε τη Δευτέρα ότι ο σερίφης εξέτασε το βίντεο με μέλη του επιτελείου του και διέταξε «να ξεκινήσει αμέσως» μια εσωτερική έρευνα . Το γραφείο του σερίφη δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τους εμπλεκόμενους δεσμοφύλακες.

Ο Ντάνιελς αναρωτήθηκε γιατί δεν έγινε τίποτα νωρίτερα, καθώς το περιστατικό συνέβη πριν από περισσότερους από δύο μήνες και ο Χομπς κατηγορήθηκε ότι τσακώθηκε με τους δεσμοφύλακες την ίδια μέρα.

Λέγεται ότι οι φρουροί έφτασαν στο κελί του, επειδή χτυπούσε συνεχώς τα πόδια του στην πόρτα και αρνήθηκε να σταματήσει.



enikos.gr

The post ΗΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός κρατουμένου στις φυλακές – Προσοχή σκληρές εικόνες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Άγριος, – Προσοχή,ipa, agrios, – prosochi