ΗΠΑ: Φρικτός θάνατος για τέσσερις εφήβους 13 έως 17 ετών σε τροχαίο δυστύχημα

Τέσσερις έφηβοι, ανάμεσα στους οποίους και ένα ζευγάρι, βρήκαν φριχτό θάνατο σε ένα σφοδρό τροχαίο το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Άιοβα των ΗΠΑ, μια είδηση που συγκλονίζει τη μικρή κοινότητα όπου ζούσαν.

Οι έφηβοι από δύο οικογένειες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που συνετρίβη σε μια κολόνα το βράδυ της Παρασκευής στην Μάρσαλτάουν – μια πόλη περίπου 27.000 κατοίκων.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Και

οι τέσσερις μέσα σε αυτό ήταν νεκροί.

Τα θύματα είναι τα αδέρφια Adrian Lara, 13 ετών, και Isacc Lara, 16, καθώς και οι αδερφές Linette Lopez, 15 ετών, και Yanitza Lopez, 17 ετών. Ήταν όλα τους από τη Μάρσαλτάουν.

Iowa town rocked by death of four teens killed in fiery car crash https://t.co/03WkOt28R4 pic.twitter.com/POTg4emxNA

New York Post (@nypost) November 9, 2022


«Είναι μια τραγωδία για ολόκληρη την κοινότητά μας. Ξέρουμε ότι θα είμαστε δυνατοί για να στηρίξουμε όσους επηρεάζονται. Έτσι είναι ο τρόπος μας στην Μάρσαλτάουν», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης.

Υπό διερεύνηση είναι τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η οικογένεια Lopez δήλωσε πως οι Yanitza και Isaac ήταν ζευγάρι. Το κορίτσι ήθελε να γίνει νοσοκόμα και είχε μόλις στεφθεί «βασίλισσα» στο λύκειο όπου πήγαινε. Οι δύο αδερφές έκαναν τα πάντα μαζί, σύμφωνα με την οικογένεια.

newsbeast.gr

The post ΗΠΑ: Φρικτός θάνατος για τέσσερις εφήβους 13 έως 17 ετών σε τροχαίο δυστύχημα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα