Ιταλία: Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 8χρονο για ένα σακουλάκι Doritos

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο η Αστυνομία της Σικελίας συλλαμβάνει ένα 8χρονο αγόρι, ενώ εκείνο ξεσπά σε κλάματα.

Το βίντεο που τράβηξε ένας περαστικός κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει το αγόρι που κλαίει, ενώ οι αστυνομικοί του κρατούν τα χέρια, ανέφερε το nypost. “Τι κάνεις;”, ακούγεται να ρωτά ο περαστικός τον αστυνομικό που κρατά το αγοράκι από τα χέρια.

“Μαντέψτε. Μαντέψτε τι κάνω”, απαντά ο αστυνομικός, αλλά

ο περαστικός συνεχίζει να τους αμφισβητεί. “Μου φαίνεται σαν ένα μωρό. Δεν ξέρω τι κάνεις. Τι συμβαίνει λοιπόν;” λέει ο περαστικός στο βίντεο.

Syracuse police really ? Over a bag of chips ? He’s just a kid. pic.twitter.com/DNOwcuUsvf

— HUNNDO 444 (@HunndoHefner) April 18, 2022

Στη συνέχεια απαντά ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος του λέει πως “το αγόρι έκλεβε πράγματα”.

“Όχι φίλε, και να έκλεψε ένα ένα σακουλάκι πατατάκια, γιατί τον αντιμετωπίζετε σαν ένα δολοφόνο; λέει ο περαστικός, βρίζοντας τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι έβαζαν το παιδί στο αυτοκίνητο.

“Αν έκλεψε μερικά πατατάκια, θα τα πληρώσω εγώ! Θα τα πληρώσω! Αφησε τον ήσυχο! Είναι ένα παιδί!» φωνάζει ο ίδιος στο τέλος του βίντεο”.

Ο πατέρας του αγοριού, Anthony Weah, δήλωσε πως ότι η αστυνομία το πήγε στο σπίτι του μετά το περιστατικό και του είπε ότι τα τρία αγόρια του κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν πατατάκια. Ο Weah είπε ότι οι αστυνομικοί ήταν φιλικοί και δεν απήγγειλαν κατηγορίες, αλλά σοκαρίστηκε όταν είδε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργότερα.

“Γιατί η αστυνομία να αντιμετωπίζει κατά αυτόν τον τρόπο ένα παιδί; Για ένα σακουλάκι με πατατάκια; είπε ο Weah στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, προσθέτοντας ότι θέλει να υποβάλει καταγγελία κατά της αστυνομίας.

news247.gr

The post Ιταλία: Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 8χρονο για ένα σακουλάκι Doritos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα