Ηττήθηκε ο ΝΟΧ στην προκριματική φάση του κυπέλλου Ελλάδος

Ο ΝΟΧ ANEK LINES δεν τα κατάφερε στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου, γνωρίζοντας την ήττα με 14-10 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου, οπότε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν στην άμυνα τους, σημειώνοντας σημαντικά γκολ από την άλλη με συνέπεια ν’ αποκτήσουν προβάδισμα,

το οποίο σε γενικές γραμμές συντήρησαν μέχρι το τέλος.

Ο ΝΟΧ ANEK LINES ταξίδεψε με απουσίες σε αυτό το ματς, καθώς τέσσερις παίκτες (οι Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης και Αποστολάκης) δεν μπόρεσαν να βρίσκονται στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Βραζιλιάνος Μπέτο, σκοράροντας τρία γκολ.

Ο ΝΟΧ ANEK LINES ρίχνει έτσι αποκλειστικά πια το βάρος του στο πρωτάθλημα, ακολουθώντας το Σάββατο το ματς με αντίπαλο την Χίο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο της Α1.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-1, 3-3, 4-3.

Παλαιό Φάληρο (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Τζώρτζης 3, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 3, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης 1, Μητράκης Ν., Κοντονής, Κουρμελές.

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Νικολαΐδης, Σπάχιτς, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Τοθ 1, Κανδανολέων 1, Μπέτο 3, Μητράκης, Κουμής.

The post Ηττήθηκε ο ΝΟΧ στην προκριματική φάση του κυπέλλου Ελλάδος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηττήθηκε, ΝΟΧ, Ελλάδος,ittithike, noch, ellados