Κλειστά όλα τα σχολεία σε δήμο της Κρήτης μετά από νέο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή

Κλειστές από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, με απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr αργά χθες βράδυ διαπιστώθηκε από τους υγειονομικούς, ότι μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα ο μαθητής, ήταν στο σχολικό του ΚΤΕΛ με μαθητες για πάνω από μισή ώρα.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση όλων των επαφών του μαθητή.

Υπενθυμίζεται

ότι την Πέμπτη (11/2) θα γίνουν μαζικά τεστ στο προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Οροπεδίου και έχει ήδη δρομολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα διαδικασία τεστ γενικού πληθυσμού.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση του Δημάρχου, Γιάννη Στεφανάκη:

«Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ενημερώνει ότι όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές από Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 έως και Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 βάσει της με αριθμό 15/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και της με αριθμό 10/2021 απόφασης Δημάρχου.»

The post Κλειστά όλα τα σχολεία σε δήμο της Κρήτης μετά από νέο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα