Κοχύλια με σάλτσα από ελληνικά τυριά

Ζυμαρικά και λιωμένα τυριά, ο τέλειος συνδυασμός για ένα comfort φαγητό. Η σάλτσα από ελληνικά τυριά όπως το βουτυράτο μανούρι θα μιλήσει στην καρδιά μας.

Υλικά

500 γρ. ζυμαρικά αχιβάδες, βρασμένα200 γρ. μανούρι150 γρ. ανθότυρο100 γρ. τσαλαφούτι250 ml γάλα20 γρ. βούτυρο1/4 κουτ. γλυκού δυόσμο, ξερό100 γρ. πεκορίνο Αμφιλοχίας1 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένομαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένοαλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1
Πολτοποιούμε το μανούρι, το τσαλαφούτι και το ανθότυρο. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και το βούτυρο, προσθέτουμε τον δυόσμο, το μείγμα τυριών και το πιπέρι,

ανακατεύουμε σε μέτρια-χαμηλή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 2
Δοκιμάζουμε τη γεύση της σάλτσας, προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τις ζεστές αχιβάδες, προσθέτουμε το πεκορίνο, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Βήμα 3
Σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή με χοντροτριμμένο πιπέρι.

olivemagazine.gr

The post Κοχύλια με σάλτσα από ελληνικά τυριά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοχύλια,kochylia