Κρήτη | Τα ονόματα των γιατρών που συμμετέχουν στην πορεία για το Βενιζέλειο ζήτησε η 7η ΥΠΕ

ΤαΚρήτη | ονόματα των γιατρών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το Βενιζέλειο ζητά με έγγραφό της η 7η ΥΠΕ! – Έντονες αντιδράσεις από γιατρούς και Σωματεία
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το έγγραφο του τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (7η ΥΠΕ) με το οποίο ζητά τα ονόματα των γιατρών και των εργαζόμενων του Βενιζελείου νοσοκομείου που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τη διάσωση του ιστορικού νοσοκομείου της Κρήτης.

Στο

εν λόγω έγγραφο, η 7η ΥΠΕ, απευθύνεται στους προϊσταμένους του Βενιζελείου, ζητώντας να αποστείλουν μέχρι τις έντεκα το πρωί τον αριθμό και τα στοιχεία των συμμετεχόντων στη σημερινή (18/10) στάση εργασίας.

«Εν μέσω εκφοβιστικού κλίματος»

«Ήταν υπερβολική αυτή η κοινοποίηση του εγγράφου της ΥΠΕ, εν μέσω εκφοβισιτκού κλίματος, για μία συγκέντρωση στην οποία συμμετέχει τέτοιο πλήθος κόσμου και στην οποία η ΥΠΕ θα έπρεπε να είναι αρωγός και όχι κατήγορος», σημείωσε ο γιατρός, μέλος της Τριμελούς Επιτροπής των υγειονομικών του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γιώργος Κωστάκης.

Δημήτρσης Βρύσαλης: Δεν τρομοκρατούμαστε

«Δεν τρομοκρατούμαστε, θα είμαστε στο δρόμο. Δεν έχουν τελειώσει με τους εργαζόμενους, το υγειονομικό κίνημα, όλο το λαό μας», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), Δημήτρης Βρύσαλης, με αφορμή το έγγραφο της 7ης ΥΠΕ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Καταγγελία της ΤΕ Ηρακλείου ΚΚΕ για προσπάθεια τρομοκράτησης

Για προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, κάνει λόγο η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, με αφορμή το παραπάνω έγγραφο από τη ν 7η ΥΠΕ. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει: «Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων του Βενιζελείου νοσοκομείου, μία μέρα μετά τη επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο Ηράκλειο, μέσω εγγράφων – απειλών της καρατομημένης διοίκησης είναι πρόκληση και πρέπει να πέσει στο κενό. Η τρομοκρατία Κυβέρνησης – 7ης ΥΠΕ- Διοίκησης νοσοκομείου δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου με όλο το λαό στην συγκέντρωση – πορεία. Όλοι τώρα στον δρόμο!».

neakritil.gr

The post Κρήτη | Τα ονόματα των γιατρών που συμμετέχουν στην πορεία για το Βενιζέλειο ζήτησε η 7η ΥΠΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα