Κυνήγι Θησαυρού 2022: Όλα όσα έγιναν στο μεγαλύτερο αποκριάτικο παιχνίδι στα Χανιά | Photos + Video

Μετά από δύο χρόνιας αναγκαστικής απουσίας λόγω κορονοϊού… το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς επέστρεψε πιο κεφάτο, πιο δυναμικό και πιο καινοτόμο!

Το ίδιο κεφάτοι και δυναμικοί αποδείχθηκαν οι Χανιώτες που θέλησαν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι αψηφώντας ακόμα και την βροχή!

Έτσι, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Κυριακής, πάνω από 100 ομάδες και πάνω από 1200 Χανιώτες όλων των ηλικιών, συντονισμένοι στο Zarpa Radio 89,6 άκουσαν τον πρώτο γρίφο και ξεκίνησαν το… κυνήγι του θησαυρού.

Για πρώτη φορά φέτος, το παιχνίδι έγινε

ακόμα πιο αναβαθμισμένο τεχνολογικά, με τη βοήθεια του Εργαστηρίου Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΗΜΜΥ) γνωστό ως ΜUSIC και την εφαρμογή τους Rollick μέσω της οποίας οι παίκτες σκάναραν από τα κινητά τους τα QR Codes και έβλεπαν τον επόμενο γρίφο.

Έτσι, από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο, οι ομάδες σκέφτηκαν, έψαξαν, έμαθαν ή θυμήθηκαν ιστορικά στοιχεία της πόλης, αλλά κυρίως διασκέδασαν, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και τους περιορισμούς των τελευταίων δύο χρόνων.

Επιπλέον, οι 10 πρώτες ομάδες, κέρδισαν δώρα συνολικής αξίας πάνω από 10.000 ευρώ!

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από τα σημεία των γρίφων αλλά και την βράβευση των ομάδων που έγινε στα studio του Zarpa Radio 89.6 από τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννακάκη:

1η Ομάδα – Καπεταναίοι

2η Ομάδα – Χάσαμε

3η Ομάδα – Ένταση

4η Ομάδα – Ψεκασμένοι

5η Ομάδα – Κασκαρίκες 

6η Ομάδα – Τρέχα Γύρευε

7η Ομάδα – Γκασμάδες

8η Ομάδα – Σύγχρονοι Σούπερ Ήρωες

9η Ομάδα – Παλαβά 

10η Ομάδα – Ataks

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Ραντεβού του χρόνου στο Κυνήγι Θησαυρού 2023 που θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια της νικήτριας ομάδας “Καπεταναίοι”!

zarpanews.gr

The post Κυνήγι Θησαυρού 2022: Όλα όσα έγιναν στο μεγαλύτερο αποκριάτικο παιχνίδι στα Χανιά | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα