Νέα Υόρκη: Μετέτρεψε ασθενοφόρο σε διαμέρισμα – Δείτε το πρωτότυπο «σπίτι» | Βίντεο

| Βίντεο

Ακόμα και σε… ασθενοφόρο μπορεί να μείνει κάποιος στη Νέα Υόρκη, όπως κάνει και ο Έλι Γιανγκ, και πλέον δεν πληρώνει ενοίκιο

Τα ενοικία έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Νέα Υόρκη οπότε η ανάγκη για ένα σπίτι επιστρατεύει την εφευρετικότητα. Έτσι, λοιπόν, έκανε και ο νεαρός καλλιτέχνης Έλι

Γιανγκ που μένει σε… ασθενοφόρο, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Κέιλεμπ Σίμπσον στο YouTube, ο οποίος επισκέπτεται διάφορα σπίτια στη Νέα Υόρκη, ο Έλι Γιανγκ μένει σε ένα πρωτότυπο «σπίτι». Όπως αποκάλυψε ο νέος ηθοποιός, εδώ και τέσσερις μήνες ζει σε ένα ασθενοφόρο και έτσι δεν πληρώνει ενοίκιο.

Μάλιστα, ο Έλι Γιανγκ δήλωσε στον Κέιλεμπ Σίμπσον: «Αγόρασα το ασθενοφόρο μέσω δημοπρασίας από μια κυβερνητική ιστοσελίδα. Έδωσα 5.000 δολάρια για τους φόρους και 15.000 δολάρια για την ανακαίνισή του, επομένως ξόδεψα συνολικά 20.000 δολάρια».

Πάντως, η ανακαίνιση του οχήματος πήρε έξι μήνες και το μεγάλο και άνετο κρεβάτι, στο οποίο κοιμάται ο νεαρός ηθοποιός, αναδιπλώνεται και «κρύβεται» πίσω από έναν ιδιότυπο καναπέ. Ακόμα, ο Έλι Γιανγκ για να έχει νερό χρησιμοποιεί μια ειδική δεξαμενή, που τροφοδοτεί και την ντουζιέρα.

Ακόμα, όπως είπε ο ίδιος, έφτιαξε μόνος του την ντουλάπα και όσον αφορά στην κουζίνα, έχει φορητές εστίες για να μαγειρεύει. Ο Έλι Γιανγκ, όπως είναι φυσικό, έχει αξιοποιήσει στο έπακρον κάθε εκατοστό του ασθενοφόρου και πλέον διαθέτει αποθηκευτικό χώρο (και) για τα οικιακά σκεύη του, καθώς και ένα μικρό ψυγείο.

Δείτε το βίντεο (από το 03:55 και μετά)

zarpanews.gr

The post Νέα Υόρκη: Μετέτρεψε ασθενοφόρο σε διαμέρισμα – Δείτε το πρωτότυπο «σπίτι» | Βίντεο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα