Νομοσχέδιο στη Φλόριντα θα απαγορεύει στα σκυλιά να είναι με το κεφάλι έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Τέλος στην εικόνα των σκυλιών στα αυτοκίνητα που έχουν βγάλει το κεφάλι τους από το παράθυρο επιχειρεί να βάλει νομοσχέδιο της Φλόριντας για την προστασία των ζώων.

Το νομοσχέδιο, που ακόμη δεν έχει περάσει από τη Βουλή και τη Γερουσία της πολιτείας, θα απαγορεύει στους κατόχους σκύλων να τους αφήνουν να βγάζουν το κεφάλι τους από το παράθυρο, την ώρα που το όχημα είναι σε κίνηση.

Κάθε σκυλί που μεταφέρεται με όχημα θα πρέπει να είναι δεμένο και περιορισμένο, σύμφωνα με το νομοσχέδιο.

Ωστόσο

οι διατάξεις συνάντησαν την αντίδραση ακόμη και της επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία της πολιτείας, Λορέν Μπουκ, αναφέρει ο Guardian. Καθώς και η οικογένειά της έχει δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, η Μπουκ είπε ότι θα δεχτεί και κάποιες τροποποιήσεις, αναγνωρίζει πάντως τις καλές προθέσεις του νόμου.

Το ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις που απαγορεύουν την αφαίρεση των νυχιών από τις γάτες, εκτός αν υπάρχει ανάγκη, και τις δοκιμές καλλυντικών σε ζώα.

Για να τεθεί σε ισχύ ο νόμος πρέπει να περάσει και από τα δύο σώματα και να υπογραφεί από τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη Ρον ΝτρεΣάντις.

protothema.gr

The post Νομοσχέδιο στη Φλόριντα θα απαγορεύει στα σκυλιά να είναι με το κεφάλι έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα