Ο «αδειασμένος» Τσιόδρας θα μείνει στα… μετόπισθεν

Εδώ και πολύ καιρό, από τότε που είχε μειοψηφήσει -και το είχε αφήσει να διαρρεύσει- στη συζήτηση εντός της επιτροπής για άνοιγμα της οικονομίας ενόψει των περασμένων Χριστουγέννων, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανήκει στους «συντηρητικούς» μεταξύ των λοιμωξιολόγων.

Με άλλα λόγια, έχοντας διαπιστώσει ότι ο κορονοϊός είναι απρόβλεπτος και πως κάθε πρόωρη χαλάρωση πληρώνεται ακριβά, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας δεν συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που… «βιάζονται» να επιστρέψουμε στην

«κανονικότητα» (λέμε τώρα…).

Ως εκ τούτου, η απόφαση της κυβέρνησης να «αδειάσει» την επιτροπή των ειδικών και να μην υιοθετήσει κάποιο νέο μέτρο για την ανάσχεση της πανδημίας (ούτε καν την έκκλησή τους για rapid test για όσους επιστρέφουν από νησιά δεν άκουσαν…) συνιστά «άδειασμα» και του ίδιου του Σωτήρη Τσιόδρα.

Αυτό το «άδειασμα», μάλιστα, επί της ουσίας επιβεβαιώνει την απόφαση του επικεφαλής λοιμωξιολόγου να μην βγει μπροστά και να παραμείνει στα μετόπισθεν. Βεβαίως, ο Τσιόδρας δεν αρνείται να κάνει το καθήκον του: και στη σύσκεψη που συγκάλεσε προχθές στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη, αλλά και στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη εβδομάδα θα παραστεί, μαζί με τον Βασίλη Κικίλια. Μέχρι εκεί, όμως.

Άλλωστε, με τον Κικίλια φέρονται να μοιράζονται τις ίδιες επιφυλάξεις για τις «χαλαρές» αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου…

matrix24.gr

The post Ο «αδειασμένος» Τσιόδρας θα μείνει στα… μετόπισθεν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα