Ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης άφησε σημείωμα: «Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη, μετά την άγρια δολοφονία μιας 71χρονης από τον ίδιο της τον γιο (δείτε ΕΔΩ).

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα Ι.Χ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν ως δράστη της δολοφονίας, ο 34χρονος γιος της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

έγινε έφοδος στο σπίτι του αλλά εκείνος δεν ήταν εκεί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το ΙΧ αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η μητέρα του, στο όνομά του.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έφερε στο «φως» ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, όπου και ομολογεί την πράξη του αλλά και εξηγεί γιατί προέβη στο φονικό.

Ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς την μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα και υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το voria.gr, στο σπίτι του βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο εξετάζεται από την αστυνομία. Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει εάν ήταν το όπλο του εγκλήματος, που από τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν καραμπίνα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το ιδιόχειρο σημείωμα και το προφίλ του δράστη φοβούνται ότι ίσως ο ίδιος να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται πως ο 34χρονος δεν έχει βρεθεί ακόμη.

«Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του»

Φίλος του 34χρονου, μίλησε στο LIVE NEWS αναφέροντας πως είναι ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια».

ieidiseis.gr

The post Ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης άφησε σημείωμα: «Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα