Ο πρόεδρος και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων – Όλα τα ονόματα

Στον ορισμό των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου του δημοτικού γηροκομείου Χανίων, προχώρησε χθες το δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

Επτά από τα μέλη ορίστηκαν από τον δήμαρχο, δύο από τις παρατάξεις της μειοψηφίας ενώ το 11μελες συμβούλιο συμπληρώνεται από εκπρόσωπο των εργαζομένων και εκπρόσωπο της δημοτικής κοινότητας.

Πρόεδρος: Γιάννης Σημαντηράκης

Μέλη:  Ελένη Ζερβουδάκη, Γιώργος Φραγκιαδάκης, Σοφία Καντανολέων, Νικόλαος Παντιέρας, Χαράλαμπος Κουρούσης και Ευτύχιος Κοντορινάκης.

Από την δημοτική κοινότητα Χανίων ορίζεται ως εκπρόσωπος και ο κ.

Χαλκιαδάκης και ως εκπρόσωπος Κουρομιχελάκης

Από την μειοψηφία: Ο Βαίτσης Τελεμένης από την παράταξη Παπαδογιάννη,  και η Ειρήνη Στυλιανουδάκη από την παράταξη Αρχοντάκη.

«Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τον Γιάννη τον Σημαντηράκη για όσα έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει» ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, ευχαριστώντας όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης και ευχόμενος καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ.

Τον αποκλεισμό της από το Δ.Σ. κατήγγειλε η «Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Χανίων» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Τάσου Βάμβουκα καταλόγισε στον Δήμαρχο αντιδημοκρατικές διαδικασίες.

«Η δημοτική αρχή θέλει να έχει ένα διοικητικό συμβούλιο απόλυτα ελεγχόμενο» ανέφερε ο Σεραφείμ Ρίζος, καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό του Φώτη Μπιχάκη από αναπληρωματικό μέλος, με τον Δήμαρχο να απαντά ότι ο ορισμός αναπληρωματικών μελών δεν προβλέπεται από το καταστατικό.

zarpanews.gr

The post Ο πρόεδρος και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων – Όλα τα ονόματα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα