Οικονόμου: Δεν νομίζω να μας κατηγορεί κανείς αν γίνουν οι εκλογές 2 ή 3 μήνες νωρίτερα

Τι είπε ο Γιάννης Οικονόμου για την ημερομηνία των εκλογών και το ενδεχόμενο συνεργασίας

Την ώρα που η φημολογία για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών καλά κρατεί, ο Γιάννης Οικονόμου έριξε κι άλλο… λάδι στη «φωτιά». Κι αυτό γιατί μπορεί αρχικά να είπε, ταυτιζόμενος απόλυτα με τη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου, ότι οι εκλογές θα γίνουν κοντά στο τέλος της τετραετίας (κάτι το οποίο είπε προχθές και ο Γιώργος Γεραπετρίτης), όμως στη συνέχεια τόνισε «δεν νομίζω να μας κατηγορεί κανείς

για 2 ή 3 μήνες νωρίτερα».

«Νομίζω από την Άνοιξη και μετά αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι πιθανόν να έχουμε τις εκλογικές διαδικασίες δεδομένου ότι θα έχουμε μία εκλογική αναμέτρηση που πιθανότατα θα είναι δύο γύρων», πρόσθεσε στη συνέχεια, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε, παράλληλα, μια και καλή το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας».

«Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενδείξεις που να μην μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι, -πολλώ δε μάλλον όταν θα τεθούν πολύ άμεσα τα διλήμματα στην εκλογική διαδικασία – ότι στο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής, η ΝΔ θα καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ θα διεκδικήσει την εντολή καθαρής αυτοδύναμης κυβέρνησης. Στόχος μας η αυτοδύναμη κυβέρνηση».

The post Οικονόμου: Δεν νομίζω να μας κατηγορεί κανείς αν γίνουν οι εκλογές 2 ή 3 μήνες νωρίτερα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου,oikonomou