Πέτσας από τα Χανιά: «Ας γίνει σήμερα ο Ελευθέριος Βενιζέλος παράδειγμα για να πάμε μπροστά» – Παρουσία πλήθος κόσμου το πολιτικό μνημόσυνο των Βενιζέλων | Photos

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, εκπροσώπων φορέων και αρχών πραγματοποιήθηκε το πρωί το πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου, στους Τάφους των Βενιζέλων | Photosστο Ακρωτήρι.

Ο κ. Πέτσας στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Ελευθέριο Βενιζέλο, λέγοντας πως ο σημαντικός ηγέτης πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για να πάμε την χώρα μπροστά:

«Θα

μιλήσω για τον μεγάλο Ελευθέριο Βενιζέλο, τον μεταρρυθμιστή, τον νεοφιλελεύθερο ηγέτη, που μεγάλωσε την Ελλάδα και που έδειξε ότι προχωρούμε μπροστά, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. Το φωτεινό του παράδειγμα ας γίνει σήμερα στις δύσκολες συνθήκες ένας φάρος που θα μας δείξει πως θα αφήσουμε πίσω τον φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και τον διχασμό και θα προχωρήσουμε μπροστά  για να κάνουμε την πατρίδα μας αυτό που της αξίζει».

The post Πέτσας από τα Χανιά: «Ας γίνει σήμερα ο Ελευθέριος Βενιζέλος παράδειγμα για να πάμε μπροστά» – Παρουσία πλήθος κόσμου το πολιτικό μνημόσυνο των Βενιζέλων | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα