Πολεμικό το κλίμα στο Δροσερό: Ζητούν εκδίκηση για τη δολοφονία – Ανατριχιαστικό βίντεο με την αρπαγή της 15χρονης

Η σύζυγος του 46χρονου θύματος ζητά απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία του άνδρα της από τον 36χρονο δράστη, με το Δροσερό Ξάνθης να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη (δείτε ΕΔΩ)

Οι κάτοικοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, καθώς μετά τη δολοφονία ξέσπασε βεντέτα με τους συγγενείς του θύματος και του δολοφόνου να προκαλούν επεισόδια.


Το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι πυρπόλησαν το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και του αδερφού του, ενώ υπήρξε πετροπόλεμος με την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Φωτιά έβαλαν

και στα δύο πολυτελή αυτοκίνητα του 36χρονου συλληφθέντα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια καταγράφονται σχεδόν διαρκώς μέσα στον οικισμό με ρίψεις πετρών. Ενώ, ακούγονται και πυροβολισμοί.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει ο φόβος να συνεχιστεί η βεντέτα που φαίνεται να έχει ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, δράστης και θύμα ήταν σε έντονη διαμάχη το τελευταίο διάστημα για προσωπικές διαφορές που σχετίζονται με την διάλυση του αρραβώνα της 15χρονης εγγονής του θύματος και του 17χρονου γιού του δράστη και για χρηματικό ποσό που είχε καταβληθεί από την οικογένεια του 37χρονου σε αυτήν του 45χρονου θύματος.

Ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά ο αρραβώνας διαλύθηκε και η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της.

Σήμερα, ήρθε στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή της αρπαγής της 15χρονης από τον δράστη.

ieidiseis.gr

The post Πολεμικό το κλίμα στο Δροσερό: Ζητούν εκδίκηση για τη δολοφονία – Ανατριχιαστικό βίντεο με την αρπαγή της 15χρονης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα