Πράσινη σαλάτα με αχλάδια και καρύδια

Ιδανική επιλογή για ελαφρύ βραδινό

Υλικά

1/2 φλ. τσαγιού καρύδια2 κ. σ. χυμό λεμονιού2 κ. σ. ελαιόλαδο1/2 κ. γλ. αλάτι1/4 κ. γλ. πιπέρι2 κοτσάνια σέλινο1 αχλάδι1 βολβό μάραθο1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες2 μικρά ματσάκια ρόκα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα καρύδια σε ένα ταψί και ψήστε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν και ψιλοκόψτε.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο, το μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.Προσθέστε το σέλινο, το αχλάδι, το μάραθο και το κρεμμύδι (όλα κομμένα σε λεπτές φέτες) και ανακατέψτε να ενωθούν.Λίγο πριν το σερβίρισμα, ρίξτε τη ρόκα, ανακατέψτε με το μείγμα αχλαδιών και σερβίρετε με τους ξηρούς καρπούς.

newsbeast.gr

The post Πράσινη σαλάτα με αχλάδια και καρύδια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πράσινη,prasini