Σκηνές «Φαρ Ουέστ» σε χωριό της Κρήτης – Πυροβολούσαν με φλόμπερ στα καφενεία | Photos

| Photos

Πυροβόλησαν με φλόμπερ τα καφενεία του χωριού ενώ μέσα υπήρχε κόσμος. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης στο Σγουροκεφάλι του δήμου Χερσονήσου με αποτέλεσμα να επικρατεί αναβρασμός στην τοπική κοινωνία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, όμως ο κόσμος είναι ανάστατος και διερωτάται για το κίνητρο των δραστών, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα λευκό Fiat Punto, όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Την κίνηση του οχήματος έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας,

ενώ γίνεται προσπάθεια για την ταυτοποίηση της πινακίδας. Για το σοβαρό περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ και κάποιοι κάτοικοι διεξάγουν τις δικές τους έρευνες προκειμένου να βρουν την άκρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα από το αυτοκίνητο οι δράστες σημάδεψαν σε ευθεία γραμμή προς τους στόχους τους και ενώ έβλεπαν ότι μέσα υπήρχαν θαμώνες.

Συνολικά, δέχθηκαν πυροβολισμούς τρία καφενεία και ένα παντοπωλείο-κρεοπωλείο. Στην συνέχεια το όχημα των δραστών ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε στο δρόμο προς Επισκοπή.

cretalive.gr

The post Σκηνές «Φαρ Ουέστ» σε χωριό της Κρήτης – Πυροβολούσαν με φλόμπερ στα καφενεία | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα