Σοκ στον «αέρα» – Παρουσιάστρια λιποθύμησε σε τηλεοπτική εκπομπή

Τον γύρο του κόσμου κάνει τα βίντεο στα οποία φαίνεται να λιποθυμά κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, στην Κολομβία, η παρουσιάστρια, Ελιάνις Γκαρίντο.

Η 35χρονη φαίνεται αρχικά να βήχει, τοποθετώντας τα χέρια της στο πρόσωπο, τη στιγμή που ο συμπαρουσιαστής της, Αριέλ Οζόριο, μιλάει στην κάμερα.

¿Elianis Garrido se desmayó en Lo sé todo? pic.twitter.com/o43fZtZfDd

Ana (@PuraCensura) March 16, 2023

Η 35χρονη φαίνεται αρχικά

να βήχει, τοποθετώντας τα χέρια της στο πρόσωπο, τη στιγμή που ο συμπαρουσιαστής της, Αριέλ Οζόριο, μιλάει στην κάμερα.

¿Elianis Garrido se desmayó en Lo sé todo? pic.twitter.com/o43fZtZfDd

Ana (@PuraCensura) March 16, 2023

Δευτερόλεπτα αργότερα, πέφτει από την καρέκλα της στο πάτωμα.

Αμέσως οι συνεργάτες της έντρομοι τρέχουν προς το μέρος της, την ώρα που ο συμπαρουσιαστής της ζητά διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπτεται.

#ATENCIÓN Fuertes imágenes del momento en el que la presentadora @ElianisGarrido se cae durante el programa #LoSéTodo. pic.twitter.com/4woA8k9jyO

— Canal 1 (@Canal1Colombia) March 16, 2023

Η 35χρονη παρουσιάστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον Οζόριο να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι η Γκαρίντο αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο Οζόριο απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη μητέρα της Ελιάνις λέγοντας: «Η Έλι είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν αργότερα στη δημοσιότητα, η Γκαρίντο ήταν άρρωστη με γρίπη, με ένα από τα συμπτώματά της να είναι ο έντονος βήχας. Η προσπάθειά της, όμως, να καταπνίξει τον έντονο βήχα, της προκάλεσε έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.
ieidiseis.gr

The post Σοκ στον «αέρα» – Παρουσιάστρια λιποθύμησε σε τηλεοπτική εκπομπή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα