Συνεχίζει απτόητος ο Πορτοσάλτε: «Ξέπλυνε» το τάγμα Αζόφ σε ζωντανή μετάδοση | Video

| Video

Προκλητικός και επιθετικός απέναντι σε όσους καυτηρίασαν το βίντεο με τον μαχητή του τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σε ακόμα μια προκλητική τοποθέτηση που εξοργίζει την κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες προχώρησε ο κ. Πορτοσάλτε. Μετά τις ανεκδιήγητες τοποθετήσεις του γύρω από τις αυξήσεις στα καύσιμα και στο ηλεκτρικό

ρεύμα και τις προκλητικές παροτρύνσεις προς την κοινωνία, αυτή τη φορά ήρθε το «ξέπλυμα» των ναζιστών του Αζόφ να καταδείξει το ποιον του…

Στην πρωινή εκπομπή του «ΣΚΑΪ» ο Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν στην ελληνική Βουλή την Πέμπτη αλλά και τα «απόνερα» της προβολής του βίντεο με το μήνυμα από μαχητή του τάγματος Αζόφ και αυτό που έκανε ήταν να «ξεπλύνει» τόσο το ντροπιαστικό, για την ελληνική Δημοκρατία και κοινωνία, συμβάν όσο και τους Ουκρανούς νεοναζί.

«Όλα καλά, δεν καταλαβαίνω… Η επιλογή του βίντεο ήταν λάθος. Ήταν λάθος επικοινωνιακό. Έδωσε αφορμή σε όλη την κατάσταση εδώ τη διακομματική που τρώει την πουτινική προπαγάνδα αμάσητη και την καταπίνει. Δηλαδή ΚΚΕ, ο διαμετακομιστής των επιστολών του Ιησού, ο άλλος που ήθελε να του κάνει ερώτηση… Όλη αυτή η κωμωδία εν πάσει πριπτώσει. Έδωσε αφορμή σε όλους αυτούς, οι οποίοι επί πέντε χρόνια δεν δίκασαν τη Χρυσή Αυγή και κυβέρνησαν με τους ΑΝΕΛ, να κάνουν σχόλια», είπε μεταξύ άλλων.



Πηγή: newsbomb.gr

The post Συνεχίζει απτόητος ο Πορτοσάλτε: «Ξέπλυνε» το τάγμα Αζόφ σε ζωντανή μετάδοση | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζει, Πορτοσάλτε, Ξέπλυνε, Αζόφ, | Video,synechizei, portosalte, xeplyne, azof, | Video