Ταλαιπωρία για Χανιώτισσα ασφαλισμένη: Πήγε στο ραντεβού αλλά ο γιατρός έλειπε! | Photos

| Photos

Την δική της πρώτη εμπειρία με το ραντεβού στον προσωπικό της γιατρό, θέλησε να μοιραστεί μια κάτοικος των Χανίων μέσω του zarpanews.gr. 

Η καταγγέλλουσα αναφέρει πως είχε προγραμματίσει ηλεκτρονικά το ραντεβού της στον προσωπικό γιατρό για τις 14 Νοεμβρίου και ο οποίος είχε οριστεί σε 11 χλμ απόσταση από το σπίτι της. Η ασθενής, συνεπής στον χρόνο, πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού στο ιατρείο Αρωνίου και ως έκπληξη είδε αναρτημένο στην είσοδο πως ο γιατρός απουσίαζε επειδή είχε

ρεπό!

Η ίδια υποστηρίζει ότι εκτός ότι διάνυσε 22 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα συνολικά, όχι μόνο δεν εξετάστηκε αφού ο γιατρός απουσίαζε αλλά δεν ενημερώθηκε ποτέ ούτε ηλεκτρονικά ούτε και τηλεφωνικά για την αλλαγή του προγραμματισμένου ραντεβού, με την λογική απορία της να είναι ποιος τελικά αποζημιώνει τον πολίτη σε αυτές τις περιπτώσεις και πώς.

Σε επικοινωνία που είχε με το zarpanews.gr, η ασφαλισμένη, δήλωσε πως κατανοεί ενδεχόμενες αλλαγές αλλά τονίζει πως πρέπει ο κόσμος να ενημερώνεται εγκαίρως για να αποφεύγει την ταλαιπωρία:«Να ενημερώνεται ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι ανθρώπινο να συμβαίνουν αλλαγές. Μπορεί και ο γιατρός να δούλευε 12 ώρες εκεί. Κανείς δεν ξέρει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις φταίνε άλλοι, πιο πάνω. Ίσως να χρειάζεται περισσότερο προσωπικό».Αναλυτικά, η καταγγελία της ασφαλισμένης αναφέρει:

«Αφού βρήκα προσωπικό γιατρό στο χωριό Αρώνι – Π.Ι. Αρωνίου (11 χιλιόμετρα απόσταση από την κατοικία μου), πήρα την πρωτοβουλία να κλείσω ηλεκτρονικά ραντεβού για να μου φτιάξει τον φάκελο και να δω αν χρειάζεται να κάνω κάποια εξέταση μετά την νόσηση κόβιντ.

Φτάνοντας εκεί λοιπόν την μέρα και ώρα που έπρεπε. Βλέπω αναρτημένο το χαρτί που σας επισυνάπτω, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε και εσείς γράφει ότι η γιατρός έχει… ρεπό!
Φυσικά στο τηλέφωνο του Ιατρείου δεν απάντησε κανείς, οπότε αποφασίζω να καλέσω στο Κέντρο Υγείας Βάμου στο οποίο υπάγεται το Π.Ι. Αρωνίου.

Η κατά τα άλλα πολύ ευγενική κυρία που της εξήγησα τι είχε συμβεί, με ενημέρωσε ότι έχει γίνει λάθος από την μεριά της, θα έπρεπε να μου έχει ακυρώσει εκείνη το ραντεβού. Μου είπε πως λυπάται και μου ζήτησε συγνώμη.

Όταν ζήτησα κάποιο τηλέφωνο ή μέιλ επικοινωνίας της γιατρού, μου είπαν ότι δεν υπάρχει.. γυρνώντας πίσω, συνδέθηκα με το λογαριασμό μου και είδα ότι μετά το τηλεφώνημά μου, μου ακύρωσαν το ραντεβού…

Έτσι λοιπόν αναρωτιέμαι…

Γιατί πρέπει εγώ να αναζητήσω την γιατρό για να κλείσω ραντεβού όταν έχουν πει ότι θα μας καλέσουν αυτοί για την πρώτη συνάντηση;

Γιατί η γιατρός μου να βρίσκεται 11 χλμ μακριά από την κατοικία μου;
Γιατί να μην ενημερώνομαι εγκαίρως για την ακύρωση του ραντεβού μου;
Γιατί να πρέπει να οδηγήσω 22χλμ μετ’ επιστροφής χωρίς λόγο και ποιος θα μου πληρώσει την βενζίνη που έκαψα και μου κόστισε 2,15 ευρώ το λίτρο;;;;

Η απάντηση είναι μία: Γιατί βρίσκομαι στην Ελλάδα….»

zarpanews.gr

The post Ταλαιπωρία για Χανιώτισσα ασφαλισμένη: Πήγε στο ραντεβού αλλά ο γιατρός έλειπε! | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα