Τέμπη: Συγκλονίζει η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια – «Εάν θέλετε να βοηθήσετε δώστε αίμα»

Καλά στην υγεία της είναι η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, μία εκ των επιβατών του τρένου στα Τέμπη.

Η αθλήτρια νοσηλευεται νοσηλεύεται ωστόσο, στο νοσοκομείο καθώς, σύμφωνα με την μητέρα της, έχει τραυματιστεί στα πόδια, έχοντας υποστεί διάστρεμα (δείτε ΕΔΩ).

«Eίχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Μόλις βγήκε από το τρένο με κάλεσε. Δεν ξέρω σε ποιο βαγόνι

ταξίδευε, ούτε την έχω ρωτήσει, με ενδιέφερε μόνο να μάθω ότι είναι καλά το παιδί, τίποτα άλλο. Αρκέστηκα σ αυτά που μου είπε», σημείωσε η ίδια.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αθλήτρια ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, ενώ ενημερώνει πως είναι καλά στην υγεία της, σε αντίθεση με άλλους πιο άτυχους, ενώ παροτρύνει τον κόσμο που θέλει να βοηθήσει να δώσει αίμα.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και φοιτητές από την Ιεράπετρα (δείτε ΕΔΩ).

Νωρίτερα, όπως έκανε γνωστό ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Προϊστάκης, στο τρένο βρισκόταν και η κόρη του.

Η ανάρτησή του, προκαλεί ρίγος:

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο 12 παρά και σου λέει η κόρη σου … έγινε ατύχημα και είμαστε καλά … ηρεμείς , ησυχάζεις … Όταν με το φως της ημέρας βλέπεις το μέγεθος της καταστροφής σε πιάνει τρέλα !!!
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους όταν η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο !!!
Φανταστείτε να γινόταν λίγα δευτερόλεπτα μετά και να είχε μπει στο μεγάλο τούνελ !!! Θα λαμπάδιαζαν όλοι!!!
Μέχρι πότε θα λέμε πως είμαστε τυχεροί ;;;;
Εσείς που τις επόμενες μέρες θα λέτε το κοντό σας και το μακρύ σας για να δικαιολογήσετε την απουσία σας για δεκαετίες το ελάχιστο που έχετε να κάνετε απέναντι σε τόσους νεκρούς σε τόσα νέα παιδιά που χάθηκαν …
“Μ Ο Υ Γ Κ Α !!!”
Υ.Γ. τα δικά μας παιδιά δόξα το θεό όλα καλά … ήταν απ’τα τυχερά !!!

Η συγκλονιστική μαρτυρία Ιεραπετρίτη φοιτητή:

“Προσπάθησα να βγάλω όσους περισσότερους μπορούσα, ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών που ευτυχώς έμαθα ότι βγήκε ζωντανό, έβγαλα όσους περισσότερους μπορούσα, δεν μπορεσα να περάσω πιο μπροστα γιατι τα συντρίμια φλέγονταν”

 zarpanews.gr

The post Τέμπη: Συγκλονίζει η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια – «Εάν θέλετε να βοηθήσετε δώστε αίμα» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα