Το ταξίδι στην Ελλάδα και η φανταστική υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού – Το εντυπωσιακό βίντεο που ανέβασε ο Μαρσέλο

Ενώ ο Μαρσέλο έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού και περιμένει πως και πως να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν μπορεί να ξεχάσει της υποδοχής που έτυχε από τους φαν της νέας του ομάδας αλλά και την άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ που μετά από 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού «ανέβασε» στο Instagram

βίντεο με στιγμιότυπα από τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για την άφιξή του στην Ελλάδα, μέχρι και την παρουσίασή του στο Καραϊσκάκη και την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Μια εβδομάδα πριν την αρχή αυτής της νέας περιπέτειας, τόσο ενθουσιασμένος να το ζήσω σ’ ένα παιχνίδι», έγραψε στην ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

protothema.gr

The post Το ταξίδι στην Ελλάδα και η φανταστική υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού – Το εντυπωσιακό βίντεο που ανέβασε ο Μαρσέλο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα