Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης ο ΝΟΧ

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών που φιλοξενήθηκαν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Όλοι οι αθλητές που πήραν μέρος, μεταξύ των οποίων και από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά το κρύο που επικρατούσε στις δύο αγωνιστικές που διεξήχθησαν, μιας και δράση καταγράφηκε πρωί και απόγευμα.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν συνέχεια στην προετοιμασία τους εν όψει του Χειμερινού πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας

που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 11 έως 13 Φεβρουαρίου (για παμπαίδες – παγκορασίδες Α’, Β’) και από 18 έως 20 του επόμενου μήνα (για παίδες – κορασίδες και εφήβους – νεάνιδες).

Αθλητές που πήραν μέρος ρωτήθηκαν για τη συμμετοχή τους στους αγώνες που έγιναν με τη θερμοκρασία να είναι πολύ χαμηλή αλλά και για το πώς είναι να προπονούνται σε εποχές covid.

Ο Κωνσταντίνος Νικολακάκης τονίζει πως, «είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μου αν ληφθεί υπόψη το κρύο που υπήρχε και το γεγονός ότι δυσκολευόμαστε τον τελευταίο καιρό με τις προπονήσεις λόγω του κορονοϊού. Θα ήθελα φέτος αν αυτό είναι εφικτό να πάρω κάποια μόρια από το πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες καλές προπονήσεις ώστε να μπούμε σε φόρμα».

Ο Μανώλης Ηλιάκης σημειώνει πως, «πιστεύω ότι πήγε αρκετά καλά, είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, είχα καλή ψυχολογία, δε μ’ ενόχλησε το κρύο και προσπάθησα για το καλύτερο. Σχετικά με τον covid προσέχω όσο το δυνατόν περισσότερο, όμως δε μου κόβει την προπόνηση και συνεχίζω να έρχομαι στο κολυμβητήριο».

Η Ελεάνα Κανδανολέων δηλώνει πως, «τα πήγα αρκετά καλά, κατεβάζοντας το χρόνο μου στα 100μ. ύπτιο. Στο ελεύθερο δεν τα κατάφερα, αλλά νομίζω ότι ανταποκρίθηκα γιατί είχα πέσει νωρίτερα στο ύπτιο. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη εμπειρία να κολυμπάς κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες γιατί κρύωνα πάρα πολύ. Για τον covid με αγχώνει πολύ γιατί δεν θέλω να χάνω προπονήσεις και γι’ αυτό προστατεύομαι, φορώντας συνεχώς μάσκα ή κάποιες φορές αποφεύγω να κάνω ντους».

Τέλος, η Ελένη Μανάκου επισημαίνει τα εξής: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αγώνες κάτω από τέτοιες συνθήκες, αλλά το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια, διότι κάνω από πολύ μικρή κολύμβηση. Οι αγώνες πήγαν καλά και οι προπονητές μου μου είπαν ότι έμειναν ευχαριστημένοι. Οι στόχοι μου είναι να μπορέσω να μπω αν γίνεται 16άδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 200μ. πρόσθιο κι αν μπορέσω να πιάσω το όριο και στα άλλα δύο αγωνίσματα στο πρόσθιο. Αν πάλι δεν μπορέσω δεν πειράζει».

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ήταν οι εξής: Αβερκάκης, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Αντωνογιαννάκης Ι., Αντωνογιαννάκης Φιλ., Αρετάκη, Βαζάκα, Βαζάκας, Βαρυπατάκης, Βιτσιλάκης, Βυζιράκη, Γερωνυμάκη, Γεωργιάδη, Γιάνναρη, Γιαννουλάκη, Δεληογλάνη, Δεληογλάνης, Δήμου, Δρουμπάκη, Ευαγγέλου, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Θωμάκης, Καλογερής, Καμισάκη, Κανδανολέων, Καραμπατσάκη, Κοκκίνης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κονταξάκη, Κόρακα Δεσπ., Κόρακα Πολ., Κυριακουλάκη, Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μανάκου Ελ., Μανάκου Αφρ., Μαραγκουδάκη, Μαργιολάκη, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μετζιδάκη, Μηλιάκης, Μπαλαντίνου, Μπερτσουλάκη, Μπιαντσάρντι, Μπιλιανίδης, Νικηφοράκη, Νικολακάκης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παϊτάκη, Παναγκάσοβ, Παραδά, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πιτσουλάκης, Ποθουλάκη, Ριτζάκη, Σεργάκη Κυρ., Σεργάκη Κων/να, Σκουλούδη, Σπανουδάκη, Σταθόπουλος, Στεφανουδάκης, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Τρουλάκης Αντ., Τρουλάκης Γεωρ., Τσιφετάκης και Φρέρης.

The post Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης ο ΝΟΧ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα