Τραμπ: Το προσωπικό του δικαστηρίου έκλαιγε όταν με συνέλαβαν «Έκλαιγαν και είπαν συγγνώμη», υποστήρ

Οι υπάλληλοι του δικαστηρίου «έκλαιγαν» καθώς γινόταν η σύλληψη μου, ανέφερε ο Ντόλαντ Τραμ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ιστορική δίκη.

Μιλώντας στο Fox News, ο Τραμπ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι πολλοί από το προσωπικό στο δικαστήριο του Μανχάταν «έκλαιγαν οι δάκρυζαν».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

και υποψήφιος για τις εκλογές του 2024, υποσχέθηκε ότι ακόμα κι αν καταδικαστεί, «δεν θα τα παρατήσει ποτέ», μεταδίδει το BBC.

Την περασμένη εβδομάδα δήλωσε αθώος για 34 κατηγορίες που τον βαραίνουν, για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων.

Στη συνέντευξη που μεταδόθηκε την Τρίτη (11/4) στην εκπομπή Tonight του Tucker Carlson, ο Τραμπ περιέγραψε πώς υποβλήθηκε σε επεξεργασία στο ποινικό δικαστήριο από αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας.

«Ήταν απίστευτοι», είπε για το προσωπικό. «Όταν πήγα στο δικαστικό μέγαρο, που είναι και φυλακή κατά μία έννοια, θα σου πω ότι ο κόσμος έκλαιγε.

«Άνθρωποι που εργάζονται εκεί. Δουλεύουν επαγγελματικά εκεί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αντικρύσουν δολοφόνους, βλέπουν τους πάντες.

Στην πραγματικότητα όμως έκλαιγαν. Είπαν: «Συγγνώμη». Στη συνέντευξη, ο πρώην πρόεδρος τόνισε και πάλι ότι είναι αθώος και πως δεν υπάρχει υπόθεση εναντίον του.

Έφεση στην κατάθεση του Πενς για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε έφεση κατά της εντολής δικαστή που ζητά από τον πρώην αντιπρόεδρό του, Μάικ Πενς, να καταθέσει στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα για τις προσπάθειες ανατροπής των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020 με την εισβολή στο Καπιτώλιο, μεταδίδει το Reuters.

Οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κατέθεσαν την έφεση μετά από απόφαση σχετικά με την έρευνα του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις προσπάθειες υπονόμευσης των προεδρικών εκλογών του 2020 που ο Ρεπουμπλικανός Τραμπ ηττήθηκε από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

Ο ίδιος ο Μάικ Πενς είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε σκοπό να ασκήσει έφεση στην εντολή του δικαστή να καταθέσει ενώπιον της ομοσπονδιακής Επιτροπής Ενόρκων για τις συζητήσεις που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από την επίθεση στο Καπιτώλιο.

Ωστόσο, η εντολή προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και άσκησε έφεση κατά της εντολής του δικαστή στον Μάικ Πενς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά κατηγοριών για πληρωμές που έκανε πριν από τις εκλογές του 2016 ώστε να μην βγουν στη δημοσιότητα ιστορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τη δημόσια εικόνα του.

ieidiseis.gr

The post Τραμπ: Το προσωπικό του δικαστηρίου έκλαιγε όταν με συνέλαβαν «Έκλαιγαν και είπαν συγγνώμη», υποστήρ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα