Τραπέζι κόστισε ακριβά σε πελάτη και… ταβερνιάρη – Πόσοι πλήρωσαν 300άρια στην Κρήτη

Βροχή τα πρόστιμα και χθες Παρασκευή 10/09 στην Κρήτη με συνολικά 1.368 ελέγχους και 23 πρόστιμα των 300 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

Πιο αναλυτικά στο Ηράκλειο, στο οποίο ισχύει μέχρι και σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας, «κόπηκε» πρόστιμο 300 ευρώ σε πελάτη που είχε επισκεφθεί ταβέρνα. Ο ίδιος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης

το τελευταίο εξάμηνο και βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης. Πέρα από το πρόστιμο που του υποβλήθηκε, ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 2.000 ευρώ και η επιχείρηση θα βρίσκεται σε αναστολή 7 ημέρες.

Δεν έλειψαν και τα πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τα οποία ήταν στο σύνολό τους 4. Καθώς και 300άρι σε ιδιοκτήτη περιπτέρου για μη χρήση μάσκας.

Όσον αφορά τα Χανιά, 2 επιβάτες βρίσκονταν σε λεωφορείο χωρίς μάσκα, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο. Επιπλέον, παραβίαση μέτρων και από 2 υπαλλήλους λαϊκής και 2 υπαλλήλους εμπορίου, οι οποίοι είχαν την ίδια κατάληξη.

Σε καλύτερη θέση φαίνεται να βρίσκεται το Ρέθυμνο, όπου υπήρξαν 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, 2 σε υπαλλήλους καφετέριας και 1 σε υπάλληλο κομμωτηρίου.

Εν κατακλείδι στο Λασίθι, η αστυνομία «μοίρασε» πρόστιμα σε 3 οδηγούς Ι.Χ φορτηγού, σε έναν οδηγό ταξί και σε 4 πελάτες οπωροπωλείου για μη χρήση μάσκας.

zarpanews.gr

The post Τραπέζι κόστισε ακριβά σε πελάτη και… ταβερνιάρη – Πόσοι πλήρωσαν 300άρια στην Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα