Βγήκαν οι πίνακες των υποψήφιων διευθυντών Εκπαίδευσης – Ποιοι θα διοριστούν στην Κρήτη

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τους πίνακες υποψήφιων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετά τη μοριοδότηση που πραγματοποιήθηκε.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν πού προτιμούν να διοριστούν ως διευθυντές εντός της περιφέρειάς τους και θα ακολουθήσει ο διορισμός.

Στην Πρωτοβάθμια, όλα δείχνουν ότι η Πόπη Ψαρουδάκη θα παραμείνει διευθύντρια στα Χανιά, καθώς είναι

δεύτερη στην κατάταξη και ο υποψήφιος που προηγείται είναι ο διευθυντής εκπαίδευσης Λασιθίου:Στη Δευτεροβάθμια, ο νυν διευθυντής Μανώλης Τζανάκης, φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του, καθώς έξι συνολικά υποψήφιοι συγκέντρωσαν περισσότερα μόρια. Εξ αυτών οποιοσδήποτε κι αν δηλώσει ότι προτιμάει τα Χανιά, θα τοποθετηθεί, καθώς δεν έχει σημασία ο νομός στον οποίο υπηρετεί τώρα. Από τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται ψηλότερα στην κατάταξη, στα Χανιά υπηρετεί ο κ. Αμπελάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα γίνει διευθυντής εκπαίδευσης.Δείτε ΕΔΩ όλους τους πίνακες για όλη τη χώρα.

zarpanews.gr

The post Βγήκαν οι πίνακες των υποψήφιων διευθυντών Εκπαίδευσης – Ποιοι θα διοριστούν στην Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα