Βίντεο από τη δραματική διάσωση ελεφαντίνας και του μικρού της στην Ταϊλάνδη

Μάχη με τον χρόνο έδωσε ομάδα κτηνιάτρων και εργαζομένων σε πάρκο άγριων ζώων στην Ταϊλάνδη προκειμένου να σώσουν ελεφαντάκι και τη μητέρα του που έπεσαν σε χαντάκι. Σε βίντεο, που κόβει την ανάσα, καταγράφονται οι προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στην αναίσθητη ελεφαντίνα.

ELEPHANT RESCUE: A veterinarian and national park staff saved an elephant mother in Thailand

after they performed CPR on her Wednesday The elephant fainted from stress after her calf fell and got stuck in a hole. They were both rescued and safely walked back into the wild. pic.twitter.com/kAWlaw0ld7

CBS News (@CBSNews) July 15, 2022

Η διάσωση έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στην επαρχία Νακόν Ναγιόκ της κεντρικής Ταϊλάνδης. Το μικρό, ηλικίας 1 έτους, είχε πέσει σε ένα αποχετευτικό χαντάκι, στην άκρη ενός δρόμου. Η μητέρα του στεκόταν δίπλα του, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο πάρκο, όμως αφού τη νάρκωσαν έχασε τις αισθήσεις της.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ένα ανυψωτικό μηχάνημα, ανεβασμένο σε ημιφορτηγό, για να απομακρύνουν τη μητέρα και στη συνέχεια τρεις άνθρωποι ανέβηκαν επάνω της και της έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ταυτόχρονα, ένα σκαπτικό μηχάνημα άνοιγε τον δρόμο ώστε το ελεφαντάκι να καταφέρει να σκαρφαλώσει στη γλιστερή λάσπη και να βγει από την τρύπα.

Το μικρό άρχισε να θηλάζει τη μητέρα του, η οποία σύντομα ανέκτησε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια επέστρεψαν και οι δύο στη ζούγκλα.

Baby elephant pulled from Thailand manhole in dramatic rescuehttps://t.co/K3RrLvAJ3t pic.twitter.com/rqSo1vaBRC

TODAY (@TODAYonline) July 14, 2022

protothema.gr

The post Βίντεο από τη δραματική διάσωση ελεφαντίνας και του μικρού της στην Ταϊλάνδη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα