Game of Thrones: Οι νεκροί προ των πυλών - Νέα καρέ από το τρίτο επεισόδιο

Το HBO δημοσιοποίησε νέες φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones (S08E03), πριν την κυκλοφορία της Κυριακής.

Όπως ακριβώς έγινε και με την πρεμιέρα της 8ης σεζόν, έτσι και για το 3ο αυτό επεισόδιο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ο τίτλος του μέχρι να μεταδοθεί. Γνωρίζουμε όμως πως η διάρκειά του θα είναι μία ώρα και 22 λεπτά, κάτι που το τοποθετεί στην κορυφή ως το πιο μεγάλο GoT επεισόδιο, ενώ επίσης ξέρουμε πως θα περιλαμβάνει

και τη μεγαλύτερη αδιάκοπη σκηνή μάχης που έχει γυριστεί.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Το κανάλι εξακολουθεί να κρατάει καλά φυλαγμένες τις επίσημες πλοκές των επεισοδίων και οι παραπάνω νέες φωτογραφίες ουσιαστικά δεν μας δείχνουν κάτι που δεν έχουμε δει από το trailer. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που αξίζει να παρατηρήσουμε.

Οι περισσότερες εικόνες λοιπόν, δείχνουν τους υπερασπιστές του Winterfell να ετοιμάζονται για μάχη, με τον Tyrion και τον Varys να κρύβονται στην κρύπτη, την Brienne και τον Jaime να ηγούνται της άμυνας έξω από το κάστρο και τις αδερφές Stark να παρατηρούν από ψηλά. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως σε ένα από τα στιγμιότυπα βλέπουμε τον Jon Snow και την Danereys να κοιτούν το Winterfell από απόσταση, που υποδεικνύει πως ίσως έχουν απομακρυνθεί για κάποια άλλη αποστολή. Πάντως, το πιο πιθανό είναι τα εν λόγω στιγμιότυπα να αφορούν αρχικές σκηνές του επεισοδίου, αλλά όλα τα σημάδια θα μπορούσαν να μας δείχνουν πως το νέο επεισόδιο θα περιλαμβάνει τη Μάχη του Winterfell.

Να σημειώσουμε επίσης πως δεν είδαμε καθόλου τον Bran σε αυτές τις εικόνες, αν και ξέρουμε πως θα περιμένει καρτερικά τον Night King στο Δέντρο της Ζωής, μαζί με τον Theon και τον στόλο των Ironborn.

Keywords
Τυχαία Θέματα