Α. Λοβέρδος προς Δ. Αβραμόπουλο: Με τους μπαχαλάκηδες συνεννόηση δεν κάνεις

Tην απάντησή του στον Επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο που ζήτησε εθνική συνεννόηση για την μεταμνημονιακή Ελλάδα έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ρ/σ 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού:

"Με τους μπαχαλάκηδες

συνεννόηση δεν μπορείς να κάνεις. Η ταπεινωτική τους ήττα είναι η μόνη λύση. Μετά τις εκλογές, θα συζητήσουμε".

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμός, είπε ότι "δεν ξεχνιούνται οι σχέσεις και οι φιλίες με ανθρώπους που έχω συμπορευτεί, και αναφέρομαι στην Μαριλίζα (Ξενογιαννακοπούλου). Πολιτικά βλέποντας τα πράγματα, εκτιμώ ότι η προσπάθεια διεύρυνσης είναι αποτυχημένη. Τη συμβολίζει με πρόσωπα που είχαν περιθωριοποιηθεί στα κόμματά τους ή δεν ανήκαν πια στα κόμματά τους, όπως η Ξενογιαννακοπούλου που έφυγε το 2012.

Μου έκανε εντύπωση η υπουργοποίηση της Μ. Ζορμπά, την οποία εκτιμώ, "τι κρίμα" είναι το σχόλιο που με καλύπτει".

Και συνέχισε: "Στους δύο στόχους που είχε ο ανασχηματισμός απέτυχε, ανανέωση δεν έγινε, γιατί η κυβέρνηση έχει τον ίδιο μέσο όρο ηλικίας, ενώ η διεύρυνση είναι νεκρή από άποψη πολιτικής ουσίας".

Κατά τον κ. Λοβέρδο, "το κλίμα το δημιουργούν τα 97 φέρετρα. Η Βουλή αυτή πρέπει να κάνει εξεταστική επιτροπή για το Μάτι, όχι προανακριτική γιατί η πλειοψηφία θα την απορρίψει, ενώ στην επόμενη βουλή μπορεί να γίνει.

Αυτοί που έχουν ξεκάθαρη ευθύνη είναι ο γγ πολιτικής προστασίας, η περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου και δήμαρχοι. Από τα έγγραφα της αστυνομίας προκύπτουν ευθύνες και για λειτουργούς της πυροσβεστικής. Για τα πολιτικά πρόσωπα θα δούμε. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής".

Keywords
Τυχαία Θέματα