Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο Κυπραίος, εκδηλώνεται ο Κλεομένης - Τι θα δούμε

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Αποκλειστικό απόσπασμα:

Η Λενιώ ανακρίνει τον πιθανό πατέρα του μωρού της Δρόσως, τον Παύλο, και η Ασημίνα αρχίζει να έχει τις πρώτες υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης, αυτή τη βδομάδα, πιθανόν απόψε, θα γίνει η ερωτική πρόταση του Κλεομένη προς τον Μελέτη, που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σεβαστών.

Τι θα δούμε απόψε:

Η

Ελένη πιέζει τον Παύλο να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με το Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της. Θα υποχωρήσει η Δρόσω παρά τις αντιρρήσεις του Νικηφόρου; Η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι της ενώ ο Προκόπης ανακοινώνει πως θα κατέβει για Κοινοτάρχης στις εκλογές. Ο Κυπραίος επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. Θα τον δεχτεί πίσω ο ταξίαρχος; Θα βρει το θάρρος ν’ αντιμετωπίσει την Ελένη; Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα παρά τις δυσκολίες. Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Θα αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι ο Κλεομένης; Η Ασημίνα θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, θα βρεθούν με τον Νικηφόρο απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα