Διατηρείται η αστάθεια έως την Πέμπτη - Ζεσταίνει ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Διατηρείται η αστάθεια του καιρού μέχρι την Πέμπτη, ενώ περισσότερη ζέστη αναμένεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τετάρτη 05-06-2019

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βόρειο Αιγαίο

και πιθανώς πρόσκαιρα στη Στερεά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 06-06-2019

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, τα κεντρικά και τα ορεινά των υπόλοιπων ηπειρωτικών περιοχών και της Κρήτης. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Παρασκευή 07-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα