Γαλλία: Κορονοπάρτι με 2500 άτομα κοντά στο Ρεν-"Βροχή" τα πρόστιμα

Το μεγαλύτερο κορονοπάρτι στην Ευρώπη κατά την Πρωτοχρονιά έλαβε χώρα στη Γαλλία και αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τις γαλλικές αστυνομικές αρχές.

Κοντά στο Ρεν, στη Βρετάνη, συγκεντρώθηκαν περίπου 2500 άτομα τα οποία αφενός αψήφησαν όλα τα μέτρα της γαλλικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό και αφετέρου είχαν θέσει ως στόχο να διασκεδάσουν ασταμάτητα μέχρι και την Τρίτη! Και όλα

αυτά χωρίς το παραμικρό μέτρο προφύλαξης (μάσκες ή αποστάσεις).

Οι ravers (πολλοί προέρχονταν από την Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία) αποχώρησαν τελικά μετά από ένα 24ώρο και οι περισσότεροι εξ αυτών πλήρωσαν το σχετικό πρόστιμο που προβλέπεται από τη γαλλική νομοθεσία. Οι δε διοργανωτές ταυτοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη.

Δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις κατά τις οποίες το συγκεντρωμένο πλήθος έκαψε ένα αυτοκίνητο ενώ η αστυνομία έκανε και συλλήψεις προκειμένου να συνετίσει τους νεαρούς και τις νεαρές.

Στο μέρος στο οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί το τριήμερο ξεφάντωμα είχαν μεταφέρει μουσικό εξοπλισμό φορτηγά από άλλα μέρη της Γαλλίας, δείγμα του ότι η οργάνωση του πάρτι είχε προβλέψει τα πάντα σαν μην υπήρχαν οι περιορισμοί για την πανδημία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα