Η HMD Global συνεχίζει να πρωτοστατεί στις ενημερώσεις του Android™ σε όλη τη γκάμα των smartphones της Nokia

· Γιορτάζει την1.000η αναβάθμιση ενημέρωσης λογισμικού1, διατηρώντας τους κατόχουςτηλεφώνων Nokia ασφαλείς, ενώ παράλληλα τους προσφέρει πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες τουλειτουργικού Android

· Δεσμεύεται γιατην αναβάθμιση των smartphones Nokia2 σε “pure” Android 11 σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από τοκόστος τους

Συνεχίζοντας ναπρωτοστατεί στις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος

Android, η HMDGlobal, αντιπρόσωπος εταιρία των τηλεφώνων Nokia, παρουσιάζει σήμερα μια σειράαπό ημερομηνίες-ορόσημα, ενισχύοντας περαιτέρω τη διαρκή δέσμευσή της ναπαρέχει πάντα “pure”, ασφαλές και ενημερωμένο Android που μπορούν οι fansνα εμπιστευτούν.

Τα smartphones της Nokia παραμένουν πρωταγωνιστές τόσο σε επίπεδο ενημερώσεων ασφαλείας όσο καιαναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android, όπως πιστοποιεί η έρευνα της Counterpoint3. Σύμφωνα μετα στοιχεία της, το 94% της γκάμας των smartphones της Nokia ενημερώθηκε στην τελευταία έκδοση Android εντός ενός έτους από την κυκλοφορία τηςτελευταίας έκδοσης Android. Αυτό καθιστά τη Nokia το «ταχύτερο» brand που φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Αυτήτην εβδομάδα, η κυκλοφορία του Android 10 ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση τωνNokia 3.1 και Nokia 5.1.

Ο Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global, δήλωσε: «Η αναβάθμιση τουλειτουργικού συστήματος ενός τηλεφώνου είναι μια περίπλοκη διαδικασία πουπεριλαμβάνει πολλούς συνεργάτες και άπειρες δοκιμές4. Είμαστεεξαιρετικά περήφανοι για την κορυφαία διαδικασία που έχουμε εφαρμόσει στονκλάδο σε ότι αφορά στα smartphones Nokia και συνεχίζουμε να την βάζουμε ωςβασική μας προτεραιότητα με στόχο να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θαεπωφεληθούν από τις τελευταίες καινοτομίες Android πριν από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα τιμών».

Σε ένα χρονικό διάστημα μόλις κάτι περισσότερο από 3χρόνια, τα smartphones της Nokia ενημερώθηκαν συλλογικά 1.000 φορές - ένα σημαντικό σημείο-σταθμός πουαποδεικνύει την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας να διασφαλίσει ότι οι fans της έχουν πάντα πρόσβαση στα πιοενημερωμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, στο πιο ασφαλές περιβάλλον.

Πιστή στη δέσμευσή της για πλήρη διαφάνεια, η HMD Global κυκλοφορεί σήμερα το χρονοδιάγραμμά5 της για την αναβάθμιση τηςγκάμας των Android 11-ready συσκευών στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android. Η αναβάθμιση έχει προγραμματιστείνα ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2020 με το πρόσφατα διαθέσιμο Nokia 8.3 5G και το Nokia 5.3. Αποδεικνύοντας τη δέσμευση τηςεταιρείας να παρέχει ίση υποστήριξη σε όλη τη γκάμα των smartphones ανεξάρτητα από την τιμή και τις ημερομηνίεςκυκλοφορίας τους, οι ιδιοκτήτες των Nokia 2.2 και Nokia 8.1 θα είναι επίσης από τους πρώτουςπου θα βιώσουν την εμπειρία του Android 11 φέτος.

Το “pure” Android 11 λογισμικότων Nokia smartphones είναι εύκολο στη χρήση και επιτυγχάνει ότιείναι πιο σημαντικό, με τη βελτιωμένη αλληλεπίδραση και χωρίς bloatware:

· Διαχείρισητων συνομιλιών σας:Μείνετε σε επαφή με όσους σας ενδιαφέρουν, διαχειριζόμενοι όλες τις συνομιλίεςσε πολλές διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σε ένα μόνο σημείο με τοsmartphone Nokia.

· “HeyGoogle, show me my day”: Πατώνταςτο αποκλειστικό κουμπί Google Assistant6 ή απλάμε τη φωνή σας, λαμβάνετε ένα πλήρες στιγμιότυπο όλης της ημέρας σας, ενώ, ότανπρέπει να εστιάσετε ή να χαλαρώσετε, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία του DigitalWellbeing όπως είναι τα Focus και Bedtime modes.

· Permissionsauto-reset: Υποστηρίζονταςτη δέσμευσή μας για παροχή ασφαλών και αξιόπιστων εμπειριών για κινητά, ταsmartphones της Nokia με Android 11 θα «επαναφέρουν» ταδικαιώματα των εφαρμογών που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και καιρό,επιτρέποντας μόνο στις εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα να έχουν πρόσβασηστα προσωπικά δεδομένα σας.

Οι συσκευές Nokia είναι “pure”, ασφαλείς και ενημερωμένες – και συνοδεύονταιαπό έως και τρία χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας και από διετή ενημερώσεωντου λειτουργικού συστήματος, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αξιοποιούν στομέγιστο τα τηλέφωνά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα smartphones που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ακόμη και στην κατηγορία entry-level όπως τα Nokia 3.4 και 2.4, είναι ήδη έτοιμα για το επόμενο βήμα στις καινοτομίες Android – τολειτουργικό Android 12.

Keywords
Τυχαία Θέματα