Η Σάμος θρηνεί τον άδικο χαμό 19χρονου - Έρανος για απινιδωτή

Θλίψη και οργή στη Σάμο, όταν ο 19χρονος Ν.Μ έπεσε νεκρός την ώρα που έπαιζε μπάσκετ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samiakonvima, "ο 19χρονος φοιτητής και αθλητής, διαθέτοντας εξαιρετικό χαρακτήρα, έφυγε χθες βράδυ από κοντά μας ενώ βρίσκονταν σε στιγμές άθλησης στα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ του κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς, τόσο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, αρχικά, όσο και του Νοσοκομείου Σάμου, όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή. Ο ΝΜ είχε προβλήματα με την

καρδιά του, ωστόσο, αν υπήρχε απινιδωτής στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το πιθανότερο ήταν να ζούσε.

Έρανος για απινιδωτή

Μάλιστα κατά το news-24, έχει ξεκινήσει διαδικτυακό κάλεσμα για την συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό την αγορά απινιδωτή, με την πρωτοβουλία να ανήκει σε επιχειρηματία της περιοχής. "Θέλω να κάνουμε όλοι κάτι, για όλους μας. Ο πρώτος απινιδωτής ξέρετε τι όνομα θα έχει" αναφέρει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.

Η αναστάτωση των κατοίκων και των τουριστών είναι τεράστια το τελευταίο 24ωρο, ενώ υπάρχουν καταγγελίες που έχει στη διάθεσή του το News 24/7 ότι εκτός από την έλλειψη απινιδωτή, το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα οχήματα του ΕΚΑΒ, που ενώ υπάρχουν αρκετά ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν οι οδηγοί.

Και όλα αυτά σε μια περιοχή άκρως τουριστική όπου διαμένουν επίσης 1.500 φοιτητές, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους.

Η κηδεία του ΝΜ θα τελεστεί την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στον ιερό καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Καρλόβασι.

Keywords
Τυχαία Θέματα