Ηλιοφάνεια και άνοδος θερμοκρασίας μέχρι και την Τρίτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός και θερμοκρασίες 5 με 7 βαθμούς πάνω απότα κανονικά για την εποχή επίπεδα

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ

• Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί πολύ υψηλή έως και την Τρίτη

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά

ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της βόρειας χώρας.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-08-2020

Αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30-08-2020

Αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 39 και στα νησιά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία. Η ορατότητα το πρωί στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, 5 με 7 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή.


Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 35 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιοφάνεια, Τρίτη,iliofaneia, triti