Καιρός: Έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός με μια ματιά Γενικά αίθριος καιρός το πρωί, αλλά με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά . Η θερμοκρασία πρόσκαιρα το Σαββατοκύριακο θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς , αλλά θα πέσει από Δευτέρα Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη

στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 27 με 30 βαθμούς, ενώ θα φτάσει στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 33 με 34 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-06-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 28 με 30 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01-07-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα, οπότε στα βόρεια κυρίως ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τοπικά στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02-07-2023

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει τοπικά στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις Παρασκευή . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Έως 37, - Πού,kairos, eos 37, - pou